پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
شنبه 11 آبان 1392 5:59 PM
با سلام
ضمن تشکر از نظرات ارسالی
در خصوص فرمایشات شما، بنده هم موافق این هستم که در مناسبت های مختلف، سایت باید رنگ و بوی آن فضا را داشته باشد. همانطور که در ایام نوروز، محرم، ماه مبارک رمضان و ... برنامه های مختلفی در سایت راسخون اجرا می شود. اما مهم، برنامه ریزی و شیوه اجرا است. یک شیوه، قطع دسترسی کاربران به محتواهای مختلف غیرمرتبط با مناسبت ها است و شیوه دیگر، راهنمایی آن ها به استفاده از مطالب و ویژه برنامه های یک مناسبت در سایت می باشد. شیوه دوم بسیار پسدیده تر و در شأن کاربران فهیم و فرهیخته سایت راسخون می باشد. چرا که بدین طریق، ضمن وجود مطالب غیرمرتبط با یک مناسبت، کاربران خود به استفاده از محتوای مناسب روی می آورند.
در همین راستا، کلیه بخش های سایت از جمله انجمن ها، موظف به تبلیغ و اطلاع رسانی طرح و برنامه ها و محتواهای مرتبط با ماه محرم می باشند و از پرداختن به موضوعات غیرمرتبط و ناهماهنگ، پرهیز خواهند نمود.
در خصوص تشکرهایی که بنده و مسئولین از پست های کاربران می زنند، بدین معنا نیست که مطلب مورد تأیید ما است. بلکه به نشانه خوانده شدن و دیدن پست می باشد.
مجدداً از توجه و نظرات شما کاربران گرامی، کمال تشکر را دارم.
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام و احترام
خوشــــــــــــــــــــــــــــــــمان آمد.
[منظورم، پاسخ مسئول روابط عمومی بود]
نسبت به سایر پاسخ ها، هم منطقی تر بود وهم احساس کردم بهتر منظور بنده رو گرفته بودند.
چون منظور بنده، به لحاظ مدت زمان، دو ماه متوالی نبود =======>
ولی خب به لحاظ مجازی بودن فضای گفتمان، گویا اکثریت، این طور برداشت کرده بودند.
به هر حال تنوعی شد.
ضمن قدردانی از مسئولین محترم، از کاربر mohsen_alavi نیز، به دلیل طرحی که ارائه دادند، بی نهایت سپاسگزارم.
ان شاء الله در سایه عنایات امام عصر(عج)، موفق و پیروز و سربلند باشند.