0

B12 بخوريد تا مغزتان فعال بماند

 
zakeezare
zakeezare
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 1673
محل سکونت : اصفهان

B12 بخوريد تا مغزتان فعال بماند
دوشنبه 11 دی 1391  9:40 AM

 

اهل خوردن گوشت قرمز نيستيد؟ از هر غذايي كه با گوشت تهيه شده باشد فراري هستيد؟ اگر جوابتان مثبت است بايد بگوييم بهتر است در برنامه غذايي تان تجديد نظر كنيد چون گوشت تنها منبع غني ويتامين ب12 است و محققان دانشگاه تافتز آمريکا متوجه شده اند كمبود اين ويتامين باعث کاهش کارکرد شناختي مغز مي شود.

اين تحقيقات نشان داد کمبود سطح ويتامين B12 در حافظه، تمرکز و سطح تفکر افراد اختلال ايجاد مي كند.

بنابراين توصيه مي شود افراد دچار کمبود ويتامين B12 نه فقط تعذيه خود را اصلاح كنند بلكه از مکمل‌هاي اين ويتامين که در داروخانه‌ها به فروش مي‌رسد استفاده كنند.

ويتامين B12 يکي از ويتامينهاي محلول در آب است. اين ويتامين که کوبالامين نيز ناميده مي‌شود براي کمک به رشد و عملکرد طبيعي سلولهاي بدن نياز است. مخصوصاً اين ويتامين براي سلامت مغز استخوان و سيستم عصبي، مهم و ضروري است.

مصرف ناکافي اين ويتامين به يک بيماري به نام کم خوني مگالوبلاستيک منجر مي‌شود که منجر به دريافت ناکافي اکسيژن توسط سلولها و ايجاد اختلالات سيستم عصبي مي‌شود. اين ويتامين بسيار حساس است و به سرعت تخريب مي‌شود و تحمل نور، حرارت و مواد اسيدي و قليايي را ندارد.

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها