مالدینی دست به تمجید از دو ستاره بارسا زده است.
سه شنبه 2 آذر 1389 3:14 PM
| اسطوره میلان پائولو مالدینی،مسی را شایسته کسب توپ طلای هر سال میداند و معتقد است که جرارد پیکه،بهترین مدافع حال حاضر دنیاست. |
|
او در یک مصاحبه با کانال فرانسوی این صحبت ها را گفت.نکته جالب برخورد جالب او با رسانه ها و اشتیاق برای صحبت در مورد مسائل مختلف فوتبال بود درست بعد از یک سال که از فوتبال خداحافظی کرده است. "وقتی بازی مسی را میبینم،از نظر من،او هر سال باید برنده توپ طلا شود.او یک بازیکن باور نکردنی است." "من پیکه را هم خیلی دوست دارم.او کلاس بالایی دارد.او به خوبی میداند چطور باید دفاع کند و حتی گل بزند.با یک زوج ایده ال را با پویول تشکیل داده است." "الساندرو نستا همیشه تداعی کننده یکی از قوی ترین مدافعان دنیا برای من است.تیاگو سیلوا هم میتواند تبدیل به یک قهرمان واقعی شود." ازاو درباره میلان این فصل در سری آ سئوال شد که او در پاسخ گفت:"من فکر میکنم میلان یک تیم مدعی برای فتح سری آ هست." "البته آنها هنوز ضعف هایی را در لیگ قهرمانان دارند.ما این موضوع را در برابر رئال مشاهده کردیم." "برای مثال بالا آمدن میلان از مرحله بعدی بسیار سخت خواهد بود اگر آنها به بارسا یا چلسی برخورد کنند." حالا در بازی آنها قدرت و پشتکار دیده میشود.همه اینها برمیگردد به سرمربی تیم،ماسیمیلیانو آلگری."" |