اینزاگی: از توصیه ساموئل اتوو ممنونم
سه شنبه 2 آذر 1389 3:10 PM
| مصاحبه فیلیپو اینزاگی با Gazzetta.it پیرامون مصدومیتش... |
فیلیپو اینزاگی ادعا کرد که سامی اتوو مهاجم اینتر به او پیشنهاد داده تا به متخصص زانو در بارسلونا برود کسی که امیدوار است تا بتواند اینزاگی در سریعترین زمان ممکن را بهبود بخشد این بازیکن 37 ساله با ارزش تیم میلان ایتالیا در اوایل این ماه با آسیب دیدگی جدی زانو مواجه شد و بیم آن دارد که دیگر نتواند در این سن بازی کند و علا رغم میل باطنی خویش مجبور شود ,از دنیای فوتبال خداحافظی کند. در مصاحبه با Gazzetta.it, اینزاگی گفت :" بسیاری از بازیکنان از من نا امید شده اند. در واقع من از هیمن جا از همه آنها تشکر می کنم اما تماس تلفنی اتوو با من باعث حیرت من شده است " ما در تایستان در باهاما با هم آشنا شدیم.او پس از مصدومیت با من تماس گرفت و توصیه کرد که به اسپانیا نزد پروفوسور cuget کسی که در کارش بهترین است بروم . این پروفوسور همان کسی است که توانست آنتونینو دی ناتاله را بسیار عالی درمان کند. اینزاگی در ادامه می گوید این بدترین آسیب دیدگی دوران زندگی من است و در چنین لحظات بزرگی مرا بسیار نا امید می کند "من نمی خواهم به من زمان بهبودم را بگوییند اما من امیدوارم بهبود یابم.من تمام تلاش خودم را می کنم و این را مدیون همه کسانی هستم که من را دوست دارند" |