0

nazarianali روی صندلی داغ!!!

nazarianali
nazarianali
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1442

پاسخ به:nazarianali روی صندلی داغ!!!
جمعه 26 آبان 1391  10:59 AM

نقل قول fatemeh313

با عرض سلام

از نظر شما یه انسان باید چه ویژگی هایی داشته باشه تا بتونه قابل احترام باشه؟

چه آرزویی داری که از ته قلبت دوست داری بهش برسی /اصلا میشه بگی خودت چقدر برای رسیدن بهش تلاش کردی؟

در ایام محرم و صفر به خصوص دهه ی محرم به چه شیوه ای عزاداری و خدمت می کنی ؟مراسم خاصی دارید؟

یه جمله در مورد این جمله بنویس(هل من ناصر ینصرنی)

یه درس عاشورایی..

باتشکر

علیک سلام

1- همین که به خودش احترام بذاره و شخصیت خودش رو حفظ کنه، دیگران هم بهش احترام میذارن

2- دوست دارم عمرم رو اونطوری که مورد رضای حضرت حق هست بگذرونم، سعی خودم رو می کنم ولی گاهی اوقات از دستم در میره.

3- یک حسینیه داریم نزدیک حرم، زهانیها و باغستانیهای مقیم مشهد، دهه اول، هرشب مراسم هست، تا عاشورا. بعد از عاشورا که شروع اسارت های سال 61 باشه، اینها مراسمشون تموم میشه. یه هیئت هم داریم که بچه های چند تا میلان(ما به کوچه می گیم میلان) اطراف ما هستند، هیئت بزرگی نیست، برای محرم یا مناسبت ها که شلوغ میشه حدوداً 50 نفری میشیم، معمولاً من اینجا میرم، سینه زنی و روضه و سخنرانی و زیارت عاشورا و گاهی اوقات پخش کلیپ و خواندن خاطره شهدا از برنامه های این هیئته. الان هم بچه ها دنبال گرفتن مجوز برای برپا کردن یک ایستگاه صلواتی(چای) توی محله هستند.

4- این جمله رو امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) هم خواهد گفت. اما ما می تونیم قبل از این که امام این جمله رو بفرمایند ما به اون عمل کنیم. یاد یه مطلبی افتادم، ما که برای ظهور اینقدر دعا می کنیم شده تا بحال به موانع تجهیز نیروی انسانی بعد از ظهور برای اجرای حکومت ، به رهبری امام زمان فکر کنیم. هر انسانی مقداری ناخالصی دارد، اما نیروهای امام زمان لازم است قبل از ظهور خود را هرچه بیشتر از ناخالصی ها پاک کنند. یک چیزی که چند وقته ذهن منو مشغول کرده کتابهای آموزش زبان انگلیسی خارج از مدرسه هست که من با ابزار اون مشکل دارم، هدف درست است، آموزش زبان، ولی گاهی ابزارش با هل من ناصر ینصرنی منافات دارد یعنی اون ناخالصی هایی رو که گفتم رو پاک نمی کنه بماند که بیشتر هم میکنه. حالا در این مورد نمی خوام بحث رو باز کنم طرحی دارم که انشاالله مطرح خواهم کرد. انشاالله همین قضیه رو به عنوان یه درس عاشورایی مطرح کنم.

در پناه حق

تشکرات از این پست
fatemeh313 siasport23 qolameali architect0811
دسترسی سریع به انجمن ها