0

طنز جالب:محض خنده

babak110
babak110
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 4259

خنده
سه شنبه 2 آبان 1391  7:46 AM

به نیوتون گفتن:چرا ازافتادن سیب تعجب کردی؟

گفت:اخه من زیر درخت گلابی نشسته بودم!!!!!!!!!!!                                                                                                                                                                               ---------------------------------------------------------------------------                                                                                                                                                                                       

ساعت هشت شبه هنوزتوشرکتم مامانم زنگ زده به تلفن شرکت

میگه:هنوزشرکتی؟میگم :پ نه پ خودم که اومدم شماداری با وجدان کاریم صحبت میکنی!!!!!!!!!                                                      -----------------------------------------------------------------------------                                                   

نگاه اولت برمن اثر کرد

نگاه دومت دیوانه ام کرد

نگاه سومت عاشق ترم کرد

اه گندشو دراوردی نگاه اخرت دیگه هیز بازی بود                                                                                                                                                                    --------------------------------------------------------------------

از عجایب ایران اینه که پژو 206 رو 12 تومن خریدی،
2 سالم استفاده کردی،
پدرش درآوردی
بعدشم 16 تومن میفروشیش!!!

خدایا چنان کن سرانجام کار                  تو خشنود باشی و ما رستگار

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها