0

پیام و وصیت نامه شهدا

abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

پاسخ به:پیام و وصیت نامه شهدا
شنبه 1 مهر 1391  8:10 PM

وصيت‌نامه شهید علي اصغر آريامهر 

اگر خداوند خواست که من به مقام شهادت نايل شوم، از خدا مي‌خواهم که هر چه زودتر شايستگي اين مقام را پيدا کنم ولي ترس از اين دارم که از اين دنيا بروم بدون اين‌که به مقام شهيد دست يافته باشم و بدون اين‌که گناهانم بخشوده شده باشد.
انتظار من از خانواده‌ام اين است که در مرگ من سوگواري نکنند و براي حفظ انقلاب اسلامي کوشا باشند. 

منبع:مطالب ارسالي از دانشگاه تهران
وصيت‌نامه شهید مصطفي آزادگان 

پدر و مادرم، امروز براي لبيك‌گويي به فرمان امام زمانم رو به جبهه كرده‌ام و خود را وقف خدمت‌گزاري به دين خدا و انقلاب نموده‌ام. 
از شما مي‌خواهم كه يك لحظه از ياري اسلام و اين رهبر عزيز دريغ نورزيد، كه در آن دنيا در پيش خدا و رسول و ائمه و زهراي بتول و تمامي شهدا مسئوليد. 
شما اي امت حزب‌الله، در قبال ايثارگري‌هاي سيدالشهدا و ساير شهدا مسئوليد تا براي گراميداشت خونشان با هم‌ديگر ميثاق ببنديد كه تا ظلم در دنيا هست، يك لحظه از پاي ننشينيد و حق مظلوم را از حلقوم ظالم بيرون بكشيد؛ اگرچه اين ظالم قدرتمندترين نيرو از نظر ظاهر در دنيا باشد. 
در آخر، چيزي كه از خودم باقي مي‌گذارم، دعوت به صبر است كه "‌ ان الله مع الصابرين "؛ زيرا شهادت افتخاري بس بزرگ و روسفيدي براي شما پدر و مادرم در روز قيامت و در مقابل خدا و مقربين است. 
« وعده‌ي ما روز قيامت در پيشگاه عدل الهي »

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها