0

والیبال ایران مدیون ولاسکو نیست

javad365
javad365
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2026

پاسخ به:والیبال ایران مدیون ولاسکو نیست
شنبه 25 شهریور 1391  8:21 PM

در این سال هایی که تو در تیم ملی بوده ای مربیان زیادی را دیده ای؟ تاثیر کدام بر تیم بیشتر بوده؟ به خوب یا بد بدون مربی هیچ کاری نداریم، بحث ما سر شدت تاثیر یک مربی روی تیم است. گاییچ تاثیرگذارتر بود یا ولاسکو؟

- موسوی: گاییچ آدم خیلی خیلی پری بود. من خیلی دوستش داشتم. با اینکه شاید 20 جلسه هم با هم تمرین نکرده بودیم، نگاهش می کردیم، بچه ها روحیه می گرفتند. همین که کنار تیم بود، خودش یک وزنه بود. دیسیپلین مربیگریش عالی بود ولی مشکلی داشت، این بود که کنار تیم نبود. خودش در روسیه تیم باشگاهی داشت اما در روسیه هم اردو می زدیم، نمی توانست سر اردو بیاید. نمی توانم بگویم تاثیر کی روی تیم ملی بیشتر بوده، ولی می توانم بگویم والیبال ایران که تا اینجا رسیده، قطعا تاثیر ولاسکو نبوده، نمی توان گفت صرفا ولاسکو، ولاسکو هم تاثیر داشته ولی شما نگاه کنید اکثر این بچه ها از پایه با ایوان بوگانینف کار کرده اند، با ستکوویچ کار کرده اند، اصلا نصف بیشتر این تیم بازیکنان ستکوویچ هستند. بعد گاییچ آمد و حسین معدنی و ... ایران تا چند وقت پیش در اکثر مسابقات اول، دوم می شد ولی ولاسکو هم آمد ایران یک پله بالاتر رفت. یکسری ریزه کاری ها بود که آمد و تغییر داد. ولاسکو یک کارهایی کرد ولی اینطور نیست که بگوییم اگر ولاسکو باشد، ما نتیجه می گیریم، اگر نباشد نه. والیبال ایران به جایی رسیده است که هر مربی بیاید یک چیز جدید کوچک هم بگوید تیم همین روند را دارد. والیبال ما مدیون ولاسکو نیست. والیبال ما مدیون حاجی یزدانی، ایوان بوگاتینف، ستکوویچ، حسین معدنی، گاییچ و اینطور آدم هاست. هر کسی آمده تیم را یک پله بالاتر برده، ولاسکو هم سهیم بوده.

والیبال ما آنقدر پیشرفت کرده و پتانسیل دارد که مثل روسیه در فینال المپیک، اگر تیم به تغییر سیستم احتیاج داشته باشد سرعتی زن پشت خط بزند، پشت خط دریافت برود و ... منظورم این است که بازیکنان در حدی هستند به قول والیبالی ها در زمین بتوانند همه کاره باشند؟

- موسوی: ببینید، آن یک اتفاق بود. شاید هر 20 سال یک بار چنین اتفاقی در والیبال بیفتد. اگر دقت کنید آن سیستم هم اول جواب نداد، تیم اول عقب افتاد، بعد 22-19 ست را گرفتند. میخائیل اف دریافتش نمی رسید، ولی پشت خط زن جبران کرد و میخائیل اف هم راه افتاد. البته اگر یادتان باشد من در مسابقات جوانان جهان مقابل برزیل پشت خط زدم آن بازی هم 3-2 شد. همچنین اتفاقاتی می افتد ولی مربی روسیه دید که دیگر چیزی برای از دست دادن ندارد، آن کار را انجام داد.

- محمودی: البته روس ها در بازی تدارکاتی جلوی ما این سیستم را تمرین کرده بودند ولی جواب نداد. اینطور نبودکه یکدفعه بخواهند دست به این کار بزنند و بگجیجرد. تمام این تاکتیک هااز قبل تعیین شده بود و روس ها با هماهنگی قبلی این کار را کرده بودند. من خودم هم دستم شکسته و کج است و درست نمی توانم ساعد بگیرم، به همین دلیل تا حالا به تغییر پست فکر نکرده ام.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها