پاسخ به:اخبار پارالمپبک
جمعه 10 شهریور 1391 6:02 PM
|
زماني که پيراهن شماره 7 را پوشيدم؛ رايت: زندگيام متحول شدعضو تيم ملي واليبال نشسته بانوان بريتانيا گفت: زماني که پيراهن شماره 7 را پوشيدم زندگيام دچار تحولات شگرفي شد. |
![]() |
|
|
||
|
به نقل از استار، مارتينه رايت عضو تيم واليبال نشسته بريتانيا گفت: از زماني که پيراهن شماره 7 کشورم را به تن کردم زندگيام دچار تحولات شگفتي شده است.
وي پس از پيروزي 3 بر صفر امروز تيمش مقابل اوکراين اظهار داشت: خوشحالم که بزرگترين چالش زندگي ورزشيام را در ورزشگاه اکسل آرنا تجربه کردم. هيچ وقت فکر نميکردم زماني براي تماشاي فعاليت ورزشي من چند هزار نفر به ورزشگاه بيايند. براي من افتخار بزرگي است و خوشحالم که عضوي از تيم بانوان معلولان بريتانيا هستم. رايت ادامه داد: در کنار هم تيميهايم شوق زيادي براي تلاش و فعاليت دارم و باور دارم ورزش بهترين چيز براي معلولان است. اين ورزشکار زماني که 10 ساله بود در اثر يک انفجار در نزديکي منزلشان دچار معلوليت از ناحيه دو پا شد. وي 10 روز در حالت کما بود تا اينکه به دنيا بازگشت اما مشکل معلوليت پيدا کرد. اين بانوي واليباليست سال گذشته به عنوان يکي از 3 ورزشکار معلول برتر انگليس در رده بانوان برگزيده شد. |