گوستاو كليمت
گوستاو كليمت در 14 جولاي 1862 در محله بومگارتن حومه ي اتريش به دنيا امد.پدرش گراوور ساز مهاجري از بوهميا بود كه در كار حكاكي طلا و فلزات گران قيمت نيز بود.شكست اقتصادي پدر از يك طرف و افسردگي دائم مادر به دليل عدم تحقق آرزوهايش كه خوانندگي اپرا و بازيگري بود باعث شد تا گوستاو دوران كودكي خود را در فقر كامل بگذراند.در سال 1874 زماني كه 12 ساله بود مدرسه را ترك كرد اما بورس تحصيلي هنركده اي وابسته به موزه هنر و صنايع را دريافت كرد.به همراه دو برادرش در هنركده ثبت نام كرد.در سال 1880 به همراه يكي از برادرانش _ ارنست_ و يكي از همكلاسيهايش به نام فرانتس ماچ گروهي موسوم به گروه كليمت_ماچ راه اندازي كرد.كه كارش پذيرش سفارشات جهت تزيينات و نقاشي هاي ديواري بود.در سال 1886 تزيين بسياري از قسمت هاي ديوار تئاتر شهر را بر عهده داشت و در سال 1888 مدال صليب طلايي شايستگي را از دست امپراتور فرانتس ژوزف دريافت كرد. ارنست در سال 1892 درگذشت و گوستاو به همراه فرانتس ماچ به كار خود ادامه داد.
در سال 1903 نمايشگاهي از آثارش بر پا ساخت كه باز هم با موج تهمت ها و مخالفت ها روبرو شد.در سال 1905 بالاخره كشمكش ها با دانشگاه به پايان رسيد و گوستاو كليمت با قرض كردن پول، دستمزد كاري كه كرده بود اما پذيرفته نشد را پرداخت كرد.گوستاو كليمت در اين باره مي گويد:
"براي من كافي نيست كه سفارشي كه دريافت كرده ام به سامان برسد.بايد خودم هم از انجام دادن آن لذت ببرم،اما اكنون ديگر فرقي نمي كند و من در اين نقاشي ها به چشم يك سفارش دولتي نگاه مي كنم...اين كار اگر چه چندين سال از عمر مرا گرفت اما درسي كه از آن گرفتم سخت آموزنده بود، به اين نتيجه رسيدم كه هنرمند و حكومت نبايد هيچ رابطه يي با هم داشته باشند و مي بايد مستقل از يكديگر عمل كنند."