پاسخ به:اخبار دانشگاهی 25 مرداد91
چهارشنبه 25 مرداد 1391 9:46 PM
خبرگزاری فارس: رحیم احمدیروشن با اعلام این خبر که به دنبال ایجاد یک کمپ در مقابل شورای حقوق بشر است، تصریح کرد: از مسئولین میخواهم که شرایط را برای من داغدیده در جهت انجام این امر فراهم آورند.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، رحیم احمدی روشن پدر مصطفی احمدیروشن یکی از شهدای هستهای ایران، در نشست خبری «خانوادههای معظم شهدای هستهای، دادخواست علیه رژیم صهیونیستی و دولتهای استکباری»، با بیان اینکه رژیم صهیونیستی غدهای سرطانی است که اقدام به ترور بیجهت عزیزان ما میکند، اظهار داشت: اینکه کسی نباشد که به دنبال خونخواهی شهدای عزیز ما بلند شود برای ما مشکل است لذا وظیفه شرعی دانستم که مسئله را با مسئولین درمیان گذاشته و شخصا تقاضای خونخواهی کنم و اگر حتی یک نفر هم پشت من نباشد باز هم به راه خود ادامه خواهم داد.
احمدی روشن با بیان اینکه اگر صدها نفر هم دستگیر شوند باز ما آرام نمیگیریم، اظهار داشت: آرامش ما در آن لحظهای است که قطرهای از آبروی ناداشته صهیونیسم جهانی ریخته شود؛ اگر استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا و صهیونیست غارتگر اقدام به ترور میکنند باید بدانند که این کار برایشان پیامدهایی داشته و در دادگاههای بینالمللی شماتت خواهند شد.
وی با بیان اینکه قصد ما این نیست که از این مسئله خوراک تبلیغاتی رسانهها را تأمین کنیم، تصریح کرد: این یک مسئله ظاهری نبوده بلکه نیازمند پیگیری است؛ من از همه شما اهالی رسانه خواهش میکنم که از آسیب بزرگی که به هموطنان وارد آمده پشتیبانی و اطلاعرسانی کنید.
احمدیروشن با بیان اینکه مصطفی برای ما یک پسر نبود بلکه عمود خیمه زندگی ما بود، اظهار داشت: من فقط همین یک پسر را داشتم و از اینکه او را در راه خدا دادم ناراحت نیستم اما تا لحظهای که مسببان اصلی شهادتش که اشقیای عالمند به چنگال عدالت نیفتند آرام نخواهم نشست.
پدر شهید احمدی روشن با اشاره به سرمایهگذاری آمریکا در این مسئله تصریح کرد: خانم کلینتون علنا در رسانههای عمومی اعلام میکنند ما برای ترور دانشمندان هستهای سرمایهگذاری کردهایم و باید بدانند در مقابل قرآن به کسانی که مورد ظلم واقع شدهاند اجازه میدهد که علیه ظالمان بلند شوند و با آنها مثل خودشان بجنگند.
وی ادامه داد: مگر دانشمندان ما جز تلاش شبانه روزی برای پیشرفت صنعت برق و صنعت رادیو کاری کردند؟ همه دانشمندان هستهای شبانه روز کار کردهاند تا این صنایع به سمت جلو حرکت کنند. آنها برای خدمت به بشریت و انسانیت تلاش کردند نه مثل بعضی کشورها برای تولید بمب اتمی و استفاده از آن علیه مردم مظلوم سایر کشورها همچون مردم هیروشیما.
احمدیروشن با بیان اینکه قرآن به ما اجازه میدهد با این کار مقابله به مثل کنیم، اظهار داشت: ما طبق دستور قرآن این کار را خواهیم کرد، خانم کلینتون اعلام کرده با ترور دانشمندان ما میخواهد اعمال دموکراسی کند آیا کشتن دانشمندان یک کشور اعمال دموکراسی است یا قانون جنگل؟
وی با بیان اینکه بچهها ما در روز روشن توسط عوامل استکبار جهانی قطعه قطعه شدند، تصریح کرد: آیا این دموکراسی است که هزاران هزار مسلمانی که در میانمار به فجیعترین وضع به شهادت رسیدند و رسانههای جهانی تنها سکوت کردند.
احمدیروشن ادامه داد: اگر میخواهید دموکراسی را اعمال کنید اول خودتان دست از این اعمال شنیع بردارید بعد دموکراسی را از ایران اسلامی بخواهید.
وی همچنین با اشاره به ممنوعیت رانندگی زنان در عربستان سعودی تصریح کرد: اگر این اتفاق در ایران میافتاد با غوغاهای رسانهای آبرو و حیثیت ایران را میبردید در حالی که اینان چون دلارهای نفتیشان را به جیب شما واریز میکنند و سلاح میخرند صاحب دموکراسی شدهاند.
احمدیروشن با بیان اینکه شما عزیزان رسانه یک رسالت زینب گونه دارید، اظهار داشت: شما باید صدای مظلومیت شهدای ایران که نه تنها شهدای هستهای بلکه هزاران شهید ترور هستند را به گوش همگان برسانید اگر این کار را نکنید باید در پیش خداوند باریتعالی پاسخگو باشید، شما در قبال رساندن این خبر مسئولیت عرفی و شرعی دارید.
احمدیروشن با اعلام این خبر که به دنبال ایجاد یک کمپ در مقابل شورای حقوق بشر است، تصریح کرد: از مسئولین میخواهم که شرایط را برای من داغدیده در جهت انجام این امر فراهم آورند تا بتوانم از مجامع بینالمللی دادخواهی کنم و تصمیم گرفتم اگر حمایت نشود، دار و ندارم را بفروشم و این کار را انجام دهم.
وی با بیان اینکه ما هماکنون در مرحله صلح هستیم و نه جنگ، اظهار داشت اگر در زمان جنگ شهید دادیم اقتضای جنگ بوده است اما اینکه حالا در دورهای که در صلح و تفاهم هستیم بچههای ما به بهانههای واهی کشته شوند، در حالی که همه دنیا میگویند صنعت هستهای ایران صلحآمیز و غیرنظامی است، بسیار سخت و دور از انسانیت است.
وی همچنین با اشاره به روز جهانی قدس اظهار داشت: مظلومترین آدمها در غزه هستند و وظیفه رسانهها است که صدای مظلومیت آنها را به گوش جهانیان برسانند و شما رسالت بزرگی خواهید داشت و باید تفهیم کنید که صهیونیسم غارتگر چه ظلمهایی در غزه انجام میدهد.
انتهای پیام/