0

اخبار قرآنی 7مرداد91

 
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی 7مرداد91
یک شنبه 8 مرداد 1391  12:36 AM

نمايشگاه و فروشگاه كتاب علوم قرآنی در نيشابور برپا شد

گروه ادب: همزمان با آغاز ماه مبارك رمضان نمايشگاه و فروشگاه بزرگ كتاب و نرم‌افزار علوم قرآنی در محل فرهنگسرای سيمرغ نيشابور برپا شد.

 

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، به نقل از روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نيشابور، سيداحمد قلندری، رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اين شهرستان با اشاره به برگزاری نمايشگاه كتب قرآنی در نيشابور افزود: در آموزه‌های اسلامی و دينی ما تأكيد بسياری بر اهميت كتاب و كتابخوانی شده است و در كشور ما تمام مسؤلان عالی‌رتبه نظام و اهالی فكر و انديشه، خود اهل قلم و مؤلف بوده و در راستای اين فرهنگ مانای بشری كه كتاب است، فعاليت چشمگيری داشته‌اند.

وی ادامه داد: از اين رو در راستای ترويج فرهنگ كتاب و كتابخوانی و آشنايی هر چه بيشتر مردم فرهنگ‌دوست نيشابور با آخرين كتاب‌های منتشر شده در بخش علوم قرآنی و عرضه اين كتاب‌ها در سبد خانواده‌های نيشابوری، مؤسسه فرهنگی و هنری سپهر مهر بينالود با همكاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نيشابور همزمان با آغاز ماه مبارك رمضان اقدام به برگزاری نمايشگاه و فروشگاه كتاب و نرم‌افزار علوم قرآنی كرده است.

وی گفت: در اين نمايشگاه و فروشگاه كتاب كه با اهتمام انتشارات قم، تهران و دفتر هماهنگی، توسعه و ترويج فعاليت‌های قرآنی استان خراسان رضوی برپا شده، بيش از 5000 عنوان كتب قرآنی، تفاسير، ادعيه، بخش قرآن‌های خطی و بريل، نرم‌افزارهای رايانه‌ای علوم قرآنی، پژوهش در زمينه‌های قرآن و هنرهای قرآنی شامل خوشنويسی، نقاشی، نقاشی‌خط و تذهيب در محل فرهنگسرای سيمرغ نيشابور در معرض ديد عموم علاقه‌مندان قرار گرفته است.

قلندری ادامه داد: اين نمايشگاه با تخفيف بين 10 ـ 25 درصد كتاب‌های خود را به متقاضيان عرضه می‌كند و عموم علاقه‌مندان می‌توانند تا 31 مرداد از ساعت 10 ـ 13 و 17 ـ 23 بعد از ظهر با مراجعه به فرهنگسرای سيمرغ نيشابور كتاب و نرم‌افزار مورد علاقه خود را تهيه كنند.

وی تصريح كرد: شهرستان نيشابور استعداد يك نمايشگاه و فروشگاه دائمی كتاب را داراست و اگر مسئولان اعتبار و مكانی خاص را به اين مهم اختصاص دهند، نيشابور با ظرفيت‌ها و پتانسيل‌های بالقوه و بالفعل فرهنگی كه در اختيار دارد می‌تواند پس از مراكز استان‌های كشور بيشترين نمايشگاه كتاب را برگزار كند.

 

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها