سجاد مرادي: اميدوارم به فينال المپيک راه يابم
دوشنبه 16 مرداد 1391 5:30 PM
سجاد مرادي: اميدوارم به فينال المپيک راه يابمسجاد مرادي نماينده ايران در مسابقات دوي 800 متر المپيک لندن پس از راهيابي به مرحله نيمه نهايي ابراز اميدواري کرد که بتواند روز سه شنبه به فينال اين رقابت ها راه يابد. |
![]() |
|
|
||
|
وي به خبرنگاران گفت: من سومين بار است که در بازي هاي المپيک شرکت مي کنم و در دوره قبلي نهم شدم. فردا کار سختي در پيش رو دارم و تمام سعي ام را خواهم کرد تا نتيجه دلخواه را کسب کنم.
وي افزود: متاسفانه قبل از بازي هاي المپيک مصدوم شده بودم که با تلاش هاي انجام شده اين مصدوميت برطرف شد ولي بخشي از تمرينات خودم را از دست دادم. مرادي اظهار داشت: به خاطر همين مصدوميت، آمادگي من در حال حاضر در حدود 70 درصد است، با اين حال امروز راحت دويدم و فشار زيادي به خودم وارد نکردم. اين دونده ملي پوش کشورمان تاکيد کرد: دوندگان ماده دوي 800 متر در المپيک واقعا قوي هستند و من هم تمام سعي ام را کردم تا در رقابت هاي مقدماتي جرو سه نفر اول گروهم باشم که خوشبختانه به اين مهم دست يافتم و به مرحله نيمه نهايي صعود کردم. سجاد مرادي که در گروه پنجم دور مقدماتي قرار داشت روز دوشنبه با طي کردن 800 متر در مدت زمان 1.48.23 دقيقه و قرار گرفتن در جايگاه دوم اين گروه به نيمه نهايي راه يافت. از هر گروه سه نفر برتر به صورت مستقيم به دور نيمه نهايي صعود مي کنند. |