پاسخ به:آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن
شنبه 7 مرداد 1391 11:48 AM
|
وزنهبردار سابق تيم ملي: هر 6وزنهبردار ايراني شانس کسب مدال را دارندوزنه بردار سابق تيم ملي گفت: هر شش وزنه بردار ايراني اعزام شده به المپيک شانس گرفتن مدال را دارند، اما شرايط مسابقه و وضعيت حريفان در نهايت تعيين کننده است. |
![]() |
|
|
||
|
رشيد شريفي اظهار کرد: حضور کورش باقري در کادر فني تيم ملي و حسين رضازاده به عنوان رئيس فدراسيون امتياز مثبتي براي وزنه برداران المپيکي ايران است.
وي با بيان اينکه مليپوشان وزنه برداري در شرايط مطلوبي به سر ميبرند، تاکيد کرد: بهترين وزنه برداران دنيا در المپيک حضور پيدا ميکنند و به دليل شرايط رقابتي خاصي که وجود دارد، نميتوان تعداد مدالهاي تيم وزنه برداري و رنگ آنها را پيشبيني کرد. وزنهبردار سابق تيم ملي که در المپيک پکن در دسته فوق سنگين در رده ششم ايستاد، با اشاره به محروميت چهار ساله خود از حضور در ميادين تاکيد کرد: من از مسئولان انتظاري نداشتم اما ميتوانستند با رايزني مدت محروميتم را کم کنند. وي ادامه داد: ارديبهشت ماه سال آينده دوران محروميتم به پايان ميرسد و قصد دارم دوباره به دنياي قهرماني بازگردم. شريفي اضافه کرد: در اين مدت که از وزنه زدن محروم بودم، مربيگري را آغاز کردم و تمايل دارم همچنان به مربيگري ادامه دهم. |