پاسخ به:اخبار قرآنی 6 مرداد91
جمعه 6 مرداد 1391 10:48 PM
كارگاه آموزشی تفسير قرآن در دانشگاه آزاد مراغه برگزار شد
گروه فعاليتهای قرآنی: كارگاه آموزشی تفسير قرآن بهمناسبت ماه مبارك رمضان به مدت 48 ساعت روز پنجشنبه دردانشگاه آزاد اسلامی مراغه به كار خود پايان داد.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی، حجتالاسلام احمد زمانی، رئيس دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی در اين كارگاه آموزشی با اشاره به اينكه اين كارگاه به مدت 48 ساعت در نمازخانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه برگزار گرديد، گفت: ماه رمضان بهترين فرصت و بهانه برای پاكی و توبه از گناه و برنامهريزی برای بهرهمندی از فضايل الهی است.
وی در ادامه با بيان اينكه آيات گوهربار كتاب آسمانی ما مسلمانان، سرشار از معجزات و آموزههای راهبردی و كاربردی برای بهبود وضعيت بشر، تعالی و تكامل نهايی و سير بهسوی خداوند متعال است، تصريح كرد: اهميت و جايگاه رمضان در بين مسلمانان و مومنان واقعی با توجه به ميزان اثرگذاری مثبت اين ماه در رفتار اجتماعی و اخلاقی انسانها انكارناپذير است.