0

اخبار و حواشی المپیک 2012 لندن

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

کرمي برنامه‌اي براي پيروزي نداشت
یک شنبه 22 مرداد 1391  6:11 PM

کرمي برنامه‌اي براي پيروزي نداشت


رئيس کميته مربيان فدراسيون تکواندو گفت: يوسف کرمي در بازي‌هاي المپيک لندن چيزي براي ارائه نداشت که بخواهيم تحليل فني آن را بيان کنيم.


   مرتضي کريمي در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: تمرينات هر ورزشکاري مشخص مي‌کند که او چه هدفي را دنبال مي‌کند و به آن هدف خواهد رسيد يا خير. متاسفانه تمرينات تيم ملي تکواندو در ماه‌هاي گذشته مشکلات فراواني داشت و مشخص بود تيم با مشکل مواجه مي‌شود.


وي در ادامه افزود: در چند مورد مشکلات فني و تمريني را به مسئولان فدراسيون تذکر داده و اعلام کردم که با اين روند اين تيم در لندن با مشکل مواجه خواهد شد ولي کسي توجه نکرد تا کار به جايي رسيد که همه ديدند.


مربي پيشين تيم ملي به مبارزات يوسف کرمي هم اشاره کرد و گفت: يوسف کرمي را از زمان نوجواني مي‌شناسم و هيچگاه از او چنين مبارزه ضعيفي نديده بودم. او تاکتيک و برنامه‌اي براي شکست حريف خود نداشت و خيلي سنگين مبارزه کرد.


اين مربي تکواندو خاطر نشان کرد: حريف اسپانيايي پاهاي بلندي داشت و پاي خود را براي دفاع بالا گرفت که به سر يوسف برخورد کرد و سه امتياز گرفت.  يوسف بايد با کم کردن فاصله از او امتياز مي‌گرفت اما نمي‌دانم چرا اين کار را نکرد. او اگر 20 راند ديگر هم بازي مي‌کرد موفق به پيروزي مقابل اين تکواندوکار اسپانيايي نمي‌شد.


وي درخصوص عملکرد محمد باقري معتمد در المپيک 2012 لندن هم گفت: معتمد هم سنگين و بدور از طراوت لازم بود. او مبارزات خود را به سختي پشت سر گذاشت. او هم برنامه‌اي براي پيروزي نداشت وگرنه نبايد بازي 5 بر2 برده را مساوي به اتمام مي‌رساند. باقري معتمد مي‌توانست حريف ترک خود را شکست دهد و از فرصت‌ها به خوبي بهره نبرد.


کريمي در پايان تصريح کرد: در چندماه گذشته همه اهالي تکواندو و مطبوعات و رسانه‌ها از تيم ملي و فدراسيون حمايت کردند و حالا بايد توضيح قانع کننده‌اي براي اين نتايج از سوي مسئولان تيم و فدراسيون براي آگاهي مردم ارائه شود.

 

 

 

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها