0

اخبار و حواشی المپیک 2012 لندن

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

موراي:درلندن به دنبال جبران ناکامي خودهستم
چهارشنبه 4 مرداد 1391  6:21 PM

موراي:درلندن به دنبال جبران ناکامي خودهستم

اندي موراي تنيسور شماره چهار مردان جهان از انگليس گفت در رقابتهاي تنيس بازيهاي المپيک لندن به دنبال شکست راجر فدرر و جبران ناکامي خود در رقابتهاي تنيس ويمبلدون است.

موراي در کنفرانسي خبري در لندن گفت: شايد تا ديدار نهايي به راجر فدرر برخورد نکنم و هر دو راهي طولاني را پيش رو داريم اما من براي جبران ناکامي هاي خود در ويمبلدون به حضور در المپيک نياز داشتم و اين موضوع سبب شده که با انگيزه بالايي بر سر تمرينات حاضر شوم و قصد دارم چند روزي را از تمرينات فاصله بگيرم و بايد ببينيم در المپيک چگونه بازي خواهم کرد.

وي افزود:در طول زندگي ورزشي ام فراز و نشيب هاي زيادي را پشت سرگذاشته ام و باخت هاي سختي را تحمل کرده ام اما هر بار دوباره با اراده اي که داشته ام باز به زمين تنيس بازگشته ام و به موفقيت هايي هم رسيده ام و هميشه تمايل زيادي براي حضور در ويمبلدون داشتم و سعي کردم بهترين نمايش را در اين رقابتها از خود در منظر ديد همگان قرار دهم .

گفتني است حضور در بازيهاي المپيک دو هزار و دوازده لندن دومين تجربه موراي در رقابتهاي المپيک است و در رقابتهاي المپيک دو هزار و هشت پکن وي به دنبال شکست در برابر لو ين هسوان از چين تايپه در دور اول اين رقابتها حذف شد.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها