0

اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391)

javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 53859

پاسخ به:اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391)
دوشنبه 19 تیر 1391  3:24 AM

رئيس دانشگاه گيلان:
شهدا و ايثارگران در سخت‌ترين زمان از حيثيت ملت ایران دفاع كردند

گروه سياسی و اجتماعی: در سخت‌ترين ايام، شهدا و ايثارگران، از حيثيت و ناموس ما دفاع كردند و در برابر دشمن تا دندان مسلح ايستادند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه گيلان، عبدالله حاتم‌زاده، رئيس دانشگاه گيلان امروز، 18تيرماه در سومين نشست دبيران كانون‌های علمی، فرهنگی شاهد و ايثارگران دانشگاه‌های سراسر كشور كه در تالار حكمت دانشگاه گيلان برگزار شد اظهار كرد: ما كارمان را با ادای احترام به شهدا آغاز كرده‌‌ايم و به بركت وجود شهدا و ايثارگران در كار‌ها موفق خواهيم شد.

وی افزود: بركت وجود شهدای گرانقدر بسيار پرثمر است كه ما به عينه تاثير وجود اين پنج شهيد گمنام را در دانشگاه گيلان می‌بينيم.

حاتم‌زاده تصريح كرد: من خدمت به قشر شاهد و ايثارگر را دوست دارم و علاقه‌مندم به هر طريقی كه می‌شود در خدمت اين عزيزان باشم.

رئيس دانشگاه گيلان تأكيد كرد: من معتقدم امروز كه به بهانه اين نشست دبيران انجمن‌های علمی، فرهنگی ايثار اينجا جمع شده‌اند بايد به قشر شاهد و ايثارگر از دانشجويان توجه ويژه‌ای داشته باشيم و بايد اعتبارات لازم را برای اين عزيزان فراهم كنيم.

وی با اشاره به اينكه سعی كرده‌ايم برای انجمن‌های علمی و فرهنگی ايثار يك بخش مجزا در نظر بگيريم تا به اين عزيزان خدمت كنيم گفت: در سخت‌ترين ايام، شهدا به طرق مختلف از حيثيت و ناموس ما دفاع كردند و در برابر دشمن تا دندان مسلح ايستادند.

حاتم‌زاده با اعلام اينكه مقدمات لازم را تا مرحله دكتری برای جانبازان 70 درصد فراهم می‌‌كنيم تا حتی در دانشگاه به‌عنوان هيئت علمی جذب شوند خاطرنشان كرد: ارتباط خوبی بين دانشگاه گيلان و بنياد شهيد و امور ايثارگران وجود دارد كه اميدوارم بتوانيم دستاورد‌های نشست امروز را برای خدمت‌رسانی بيشتر به خانواده‌های شاهد و ايثارگر داشته باشيم.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها