0

بحث و تبادل نظر و بیان عقاید و تحلیل ها و اخبار مرحله ی یک هشتم پایانی یورو 2012

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

جرارد: با قلبی شکسته به انگلیس بازمی‌گردیم/ این بار هم شانس نداشتیم
دوشنبه 5 تیر 1391  8:34 AM

نسخه چاپيارسال به دوستان
جام ملت‌های اروپا – ۲۰۱۲
جرارد: با قلبی شکسته به انگلیس بازمی‌گردیم/ این بار هم شانس نداشتیم

خبرگزاری فارس: کاپیتان تیم ملی فوتبال انگلیس گفت: به خاطر باخت برابر ایتالیا در ضربات پنالتی،‌ با قلبی شکسته با یورو ۲۰۱۲ خداحافظی می‌کنیم.

خبرگزاری فارس: جرارد: با قلبی شکسته به انگلیس بازمی‌گردیم/ این بار هم شانس نداشتیم

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از اکیپ، استیوون جرارد پس از باخت در ضیافت پنالتی ها در بازی با ایتالیا در مرحله یک چهارم نهایی یورو 2012 گفت: هر یک از ما تمرینات گسترده و  مفصلی انجام دادیم و با سربلندی از این جام خارج می شویم. تصور می کنم کاری که در این دوره انجام دادیم، باعث افتخار کشورمان شود. با این حال ناگزیریم یک بار دیگر به وطن بازگردیم، آن هم با قلب‌های شکسته که تحمل‌اش بسیار دشوار است.

این ستاره که امید داشت پس از حذف و عدم موفقیت در ضربات پنالتی ‌پیکارهای جام جهانی 1990، 1998 و 2006 و همین طور یورو 1996 و 2004 این بار شاهد برتری تیمش در ضربات پنالتی باشد، افزود: با هم تیمی هایم احساس همدردی می کنم. آنها هر آنچه که در توان داشتند، خرج کردند. وقتی سرنوشت بازی به ضربات پنالتی کشیده شد، فکر می کردیم از اندکی بخت و اقبال لازم برخوردار خواهیم شد اما این دفعه نیز محروم بودیم.

جرارد در مورد تیم ایتالیا عنوان کرد: به ایتالیایی ها بابت این برد تبریک می گویم. آنها در این بازی فوق العاده خوب کار کردند و در ضربات پنالتی از شانس خوب نیز برخوردار بودند.

انگلیس در آخرین پیکار مرحله یک چهارم نهایی در 120 دقیقه جدال با ایتالیایی‌ها به تساوی بدون گل رسید اما در ضربات پنالتی 4 بر 2 شکست خورد.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها