پاسخ به:سایت های جواب سوال بلی یا خیر؟
پنج شنبه 11 خرداد 1391 10:28 PM
سلام و تشکر از همکاری شما.
در ابتدا لازم است به این نکته اشاره کنم که امیدوارم به خاطر راسخون مشارکت کرده باشید تا دینی بر گردن من نداشته باشید.
مدیر گرامی سوالی در تاپیک پاتوق پرسیده بودید، باور بفرمائید جواب دادم. عادت دارم مطالبی که ارسال می کنم، کپی کنم تا در صورت مشکل مجدد مجبور به تایپ آن نشوم. متاسفانه از سر ذوق زدگی فراموش کردم و اتفاقا سرعت بالای سایت!!! ارسال را با مشکل مواجه کرد و متاسفانه نه وقت آن نه حوصله آن نبود که مجدد بنویسم. البته ناراحت نیستم. همان بهتر که اطلاعات شخصی ام را قرار ندادم.
در مورد انتقادات شما به تالار در یک جمله: جانا سخن از زبان ما می رانی! باور کنید سر وِیژه کردن و نکردن مطالب کلی دردسر داریم. گاهی برای حل مساله یکی از مسئولین باید مداخله کنند.
جهت مشارکت کاربران، کلکسیونی از سوالات جهت گفتگو گذاشته ایم تا هم تشویقی برای سوال کنندگان باشد و هم برای بازدیدکنندگان. و البته از سوال مجدد آن هم جلوگیری شود.
اما در رابطه با سایت های جواب:
بنده استفتاء گرفتم، جواب دادن حلال بودن یا نبودن هدایا، به قوانین سایتهای برگزار کننده مسابقات برمی گردد.
زمانی که مسابقه دینی که اکثر مسابقات را در بر می گیرد اجرا می شود، بهترین فرصت مطالعه و اثر پذیری برای کاربران اینترنتی و مشارکت کننگان در مسابقات می باشد که متاسفانه این سایت های جوابده، این فرصت انسان سازی را از کاربران می گیرند. مسلما در این موارد واقعا ناراحت می شوم. اما کاری از دستم بر نمی آید. مدتی فیلتر شده بودند اما مجدد راه اندازی شدن. همین لو رفتن جوابها باعث شده که تقریبا در هیچ مسابقه ایی شرکت نکنم چون رقابت جوانمردانه نبست.
موفق و سربلند باشید.