0

انتقادات و پیشنهادات تالار پاتوق راسخونی ها

sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

پاسخ به:انتقادات و پیشنهادات تالار پاتوق راسخونی ها
شنبه 29 شهریور 1393  11:36 AM

نقل قول farshon

مدیرمحترم تالارپاتوق

باسلام وخداقوت بابت به ساعت بودن وبه لحظه بودن شما که پستهاروسریعا"جواب می دهید.

یه انتقادی داشتم ازنحوه امتیازدهی دربخش جدید"مدیرپاسخگو"

حال که موضوع روبه روابط عمومی نمی کشم اینجاشماپاسخگوباشیدواگرنه درپل ارتباطی منتظرتونم.خخخخ

می خواستم ببینم نحوه امتیازدهی درپست "مدیرپاسخگودرهفته ایکه مدیرمحترم وبلاگ نویسی" حضورداشتندچگونه است؟منکه بازدن 5پست 200حسنه دریافت داشتم باکاربری که فقط وفقط یک پست زده ازنظرامتیازیکسان هستیم درضمن درقسمت اولین پست "مدیرپاسخگو"هم درتالاراصلی این برنامه وهم مهمان پاسخوهیچ براوردحسنه ای نشده لطفا"حتما"برای جلوگیری ازاعتراضات احتمالی توضیح کافی داده شود.

سلام بزرگوار .

شما هر جا دلتون می خواهد اعتراض کنید ما جوابگو هستیم انشالله هفته های بعد شما هم جوابگو خواهید بود smiley

اول این که بهترین امتیاز این طرح برای شما کاربران هست که این طرح باعث پیشرفت تالار ها و سایت هستش .

من تو امتیاز دادن اصلا کاری به تعداد پست ندارم ممکنه یکی یک پست بزنه اما تعداد انتقادات و پیشنهاداتش از اونی که 10 پست زده بیشتر باشه.

من امتیازاتو به انتقادات و پیشنهادات میدم اما برای این که بقیه کاربران دلخور نشوند به اونایی که تشکر هم میان با زدن پست می کنند 50 -100 امتیاز اهدا میکنیم.

برای شرکت کنندگان نهایت امتیاز 200 و برای مهمان 1000 هستش که من سعی میکنم که همیشه به همه این امتیاز را بدهم و زیاد سر امتیاز دقت به خرج نمی دهم.

یه انتقاد یا پیشنهاد سازنده  تو تاپیک مدیر پاسخگو(هدف ایجادش همینه) بهتر از هزار سوال هستش که به درد تالار نمی خوره  وگرنه صندلی داغ با این تاپیک هیچ فرقی نمیکنه و این تاپیک اضافه هستش.

راستی من 200 امتیاز(معادل 1000 حسنه) و 1000 امتیاز(معادل 5000 حسنه) گفتم اهدا بشه اگر 200 حسنه دادند اطلاع بدید که پیگیری کنم.

خلاصه:

به انتقادات وپیشنهادات امتیازات اصلی 200 تعلق می گیرد

به افراد شرکت کننده نیز امتیازی 50-100 تعلق می گیرد.

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh siryahya omiddeymi1368
دسترسی سریع به انجمن ها