0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
جمعه 24 آذر 1391  4:54 PM

نقل قول qodrat

سلام.

نمی دونم چرا علاقمند شدم به پست های بلند. دلم سوخت از اینکه پاسخ برخی سوالاتتون را ندونید. آدم بمیره و ندونه خوب نیست. پس اگه پرسیدن چکار کردی؟ سرت را بالا ببر بگو :

1- از اول مرغ ما یه پا داشت.

2- حرفی زدیدم و اگر به نتیجه و حرفم عمل نمی شد واویلا.

3- هی و هی و هی گفتم پست نجومی، الان خیلی ها رفتن تو سایه و من خوشحالم. (اینو تو نگفتی اینو من می گم: نمی گم پست نجومی خوب نیست. پست پر محتوا و با ارزش به شرط وجود زیر بناهای لازم در انجمن ها از جمله گزینه سرچ جهت دستیابی نه تنها خوبه بلکه جای تقدیر داره. مهم نیت کاربر است که جهت بالا بردن گنجینه اطلاعات سایت مطلب قرار دهد نه صرف کسب امتیاز)

4- سرت را بالا بگیر و بگو طی چهار ماه ده هزار پست ارسال کردم و حالا موندم توی گل.

5- لج و لجبازی کردم و دستم به بالاها نرسید لذا خیلی ها را پایین کشیدم. یا حداقل نذاشتم پیشرفت کنند.

6- یه جوی ایجاد کردم که با وجود طرح سوالات جذاب، کمتر کسی تمایل پیدا کرد پاسخ سوالاتم را بنویسه.

7- طرح های خوبی در ذهن داشتم اما طوری برخورد می کردم که جای استقبال با مانع برخورد می کردم.

8- تا رسیدن به هدفم دست بر نداشتم و جو سرد و دلهره آور برای کاربر ایجاد کردم که دائم نگران باشه که ای وای نکنه محکوم به ارسال پست نجومی بشوم.

...

بازم اگه مشکلی بود بنده در خدمتم. اصلا دوست ندارم یک یار قدر قدرت راسخونی توی گل گیر کنه.

موفق باشید.

تشکرات از این پست
tahmores iman_karbala architect0811 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها