پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
یک شنبه 15 مرداد 1391 5:30 PM
سلام بر تمامی دوستان
طبق روزهای گذشته ، امروز هم می خواهیم قسمت کوتاهی از دعای پرفیض کمیل را بخوانیم ، انشا الله که از این دعا بهره کافی را ببریم.
يا اِلـهى وَرَبّى وَسَيِّدِى وَمَوْلاىَ، لاَِىِّ الاُْمُورِ اِلَيْكَ اَشْكُو، وَلِما مِنْها
اى معبود و پروردگار و آقا و مولاى من آيا براى كدام يك از گرفتاريهايم به تو شكايت كنم و براى كداميك از آنها
اَضِجُّ وَاَبْكى، لاَِليمِ الْعَذابِ وَشِدَّتِهِ، اَمْ لِطُولِ الْبَلاءِ وَمُدَّتِهِ، فَلَئِنْ
شيون و گريه كنم؟ آيا براى عذاب دردناك و سخت يا براى بلاى طولانى و مديد پس اگر بنا شود
صَيَّرْتَنى لِلْعُقُوباتِ مَعَ اَعْدآئِكَ، وَجَمَعْتَ بَيْنى وَبَيْنَ اَهْلِ بَلائِكَ،
مرا بخاطر كيفرهايم در زمره دشمنانت اندازى و مرا با گرفتاران در بلا و عذابت در يكجا گردآورى
وَفَرَّقْتَ بَيْنى وَبَيْنَ اَحِبّآئِكَ وَاَوْليآئِكَ، فَهَبْنى يا اِلـهى وَسَيِّدِى وَمَوْلاىَ
و ميان من و دوستانت جدايى اندازى گيرم كه اى معبود و آقا و مولا
وَرَبّى، صَبَرْتُ عَلى عَذابِكَ، فَكَيْفَ اَصْبِرُ عَلى فِراقِكَ، وَ هَبْنى صَبَرْتُ
و پروردگارم من بر عذاب تو صبر كنم اما چگونه بر دورى از تو طاقت آورم و گيرم كه اى معبود من حرارت
عَلى حَرِّ نارِكَ، فَكَيْفَ اَصْبِرُ عَنِ النَّظَرِ اِلى كَرامَتِكَ، اَمْ كَيْفَ اَسْكُنُ فِى
آتشت را تحمل كنم اما چگونه چشم پوشيدن از بزرگواريت را بر خود هموار سازم يا چگونه در ميان
النّارِ وَ رَجآئى عَفْوُكَ
آتش بمانم با اين كه اميد عفو تو را دارم
گر نگه دار من آن است که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد