پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
جمعه 13 مرداد 1391 6:51 PM
سلام بر دوستان گرامی
امروز ادامه ی دعای پرفضیلت کمیل را می خواهیم بخوانیم. فرج آقا امام زمان(عج) را از خداوند متعال در این روزهای ماه مبارک رمضان بخواهیم.
اَللّهُمَّ فَاقْبَلْ عُذْرى، وَارْحَمْ شِدَّةَ ضُرّى، وَفُكَّنى مِنْ شَدِّ وَثاقى، يا رَبِّ ارْحَمْ ضَعْفَ بَدَنى،
پس اى خداى من عذرم بپذير و بر سخت پريشانيم رحم كن و از بند سخت گناهانم رهاييم ده اى پروردگار من بر ناتوانى بدنم
وَرِقَّةَ جِلْدى، وَدِقَّةَ عَظْمى، يا مَنْ بَدَءَ خَلْقى وَذِكْرى، وَتَرْبِيَتى وَبِرّى
و نازكى پوست تنم و باريكى استخوانم رحم كن اى كسى كه آغاز كردى به آفرينش من و به ياد من و به پرورشم و به احسان
وَتَغْذِيَتى، هَبْنى لاِبـْتِدآءِ كَرَمِكَ، وَسالِفِ بِرِّكَ بى، يا اِلـهى وَسَيِّدى
و خوراك دادنم اكنون به همان بزرگوارى نخستت و سابقه احسانى كه به من داشتى مرا ببخش اى معبود من و اى آقاى من
وَرَبّى، اَتُراكَ مُعَذِّبى بِنارِكَ بَعْدَ تَوْحيدِكَ، وَبَعْدَ مَا انْطَوى عَلَيْهِ قَلْبى مِنْ
و اى پروردگارم آيا به راستى مرا به آتش عذاب مى كنى بعد از اقرارم به يگانگيت و دلم به نور معرفتت
مَعْرِفَتِكَ، وَلَهِجَ بِهِ لِسانى مِنْ ذِكْرِكَ، وَاعْتَقَدَهُ ضَميرى مِنْ حُبِّكَ، وَبَعْدَ
آباد گشته و زبانم به ذكر تو گويا شده و نهادم به دوستى تو پيوند شده و پس از
صِدْقِ اعْتِرافى وَدُعآئى خاضِعاً لِرُبُوبِيَّتِكَ، هَيْهاتَ اَنْتَ اَكْرَمُ مِنْ اَنْ
اعتراف صادقانه و دعاى خاضعانه ام به مقام بنده پرورى و ربوبيتت؟ بسيار دور است! تو بزرگوارتر از آنى كه از
تُضَيِّعَ مَنْ رَبَّيْتَهُ،اَوْ تُبْعِدَ مَنْ اَدْنَيْتَهُ، اَوْ تُشَرِّدَ مَنْ آوَيْتَهُ،اَوْ تُسَلِّمَ اِلَى الْبَلآءِ
نظر دوردارى كسى را كه خود پروريده اى يا دور گردانى كسى را كه خود نزديكش كرده يا تسليم بلا و گرفتارى كنى
مَنْ كَفَيْتَهُ وَرَحِمْتَهُ،
كسى را كه خود سرپرستى كرده و به لطف پروريده اى
گر نگه دار من آن است که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد