0

اخبار قرآنی (1391/03/06)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/06)
شنبه 6 خرداد 1391  10:03 PM

امام‌جمعه ايلام:
جهان كفر از تبيين معارف اهل بيت(ع) هراس دارد

گروه خبرنگاران افتخاري / مجید کیان: حجت‌الاسلام لطفی گفت: جهان كفر از تبيين معارف جهان شمول اهل بيت(ع) كه اساس آن ظلم‌ستيزی است هراس دارد و می‌خواهد از آن جلوگيری كند.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، حجت‌الاسلام والمسلمين محمدنقی لطفی، امام‌جمعه ايلام در خطبه‌های اين هفته نماز جمعه ايلام، اظهار كرد: فتح خرمشهر يكی از رخدادهای بسيار مهم دوران دفاع مقدس و تاريخ پر افتخار نظام جمهوری اسلامی ايران است كه با هيچ يك از نظريه‌های نظامی قابل اجرا نبود و كارشناسان عراقی آزادسازی خرمشهر را غيرقابل اجرا می‌دانستند كه با اين فتح بزرگ تمام نقشه‌های صدام نقش بر آب شد.

وی با بيان اينكه عمليات آزادسازی خرمشهر نياز به تبيين توسط كارشناسان جنگی دارد، تصريح كرد: اين عمليات سرنوشت‌ساز نه تنها سرنوشت جنگ را به نفع ايران تغيير داد بلكه دشمن تا بن دندان مسلح را كه از حمايت جهانی بهره‌مند بود را در حالت انفعال قرار داد.

امام‌جمعه ايلام بيان كرد: جانفشانی، شهادت‌طلبی رزمندگان، اخلاص امام(ره) و مقاومت ملت ايران از مهمترين عواملی بودند كه به عقب‌نشينی دشمن انجاميد همانگونه كه امروز نشست 1+5 معلول پافشاری روی مواضع به حق است چرا كه زمانی نظام سلطه حق استفاده صلح‌آميز از انرژی هسته‌ای و غنی‌سازی يك درصد را به ما نمی‌داد اما امروز شاهد 20 درصد غنی‌سازی هستيم.

حجت‌الاسلام والمسلمين لطفی موفقيت‌های هسته‌ای ايران را مديون رهبری‌های بی‌نظير و حكيمانه رهبری با پشتوانه مردمی دانست و تصريح كرد: رمز اين موفقيت‌ها در طول نظام مقدس جمهوری اسلامی استقامت و پايداری بوده است كه امروز به عنوان يك فرهنگ در ميان اقشار مختلف مردم نهادينه شده است و الهام‌گيری كشورهای اسلامی و كشور بزرگی مانند مصر كه در آن اسلامگرايان در حال قدرت گرفتن هستند دليل بزرگی بر اين مدعاست.

وی به هفته بدون دخانيات اشاره و خاطرنشان كرد: استعمال دخانيات از آفت‌های خطرناكی است كه در جامعه ما هم رواج يافته است و در سطح جهان ميليون‌ها و در ايران هم هزاران نفر جان خود را به خاطر اين مواد از دست می‌دهند.

نماينده ولی‌فقيه در استان با ابراز تأسف از ترويح استعمال مواد مخدر مخصوصا قليان در بين جوانان، به آنان توصيه كرد: تفريحات سالم زياد است جوانی خود را صرف اين مواد افيونی نكنند و با دوری از اين مواد، با نشاط خود را برای كارهای بزرگ در عرصه‌های علمی آماده كنند.

حجت‌الاسلام لطفی با اشاره به فضيلت‌های ماه رجب در آينه روايات و اشاره به مناسبت‌های اين ماه بزرگ و محكوم كردن توهين يكی از خوانندگان وابسته به وهابيت به امام هادی(ع)، گفت: اين امام عظيم‌الشأن با وجود مساعد نبودن شرايط سياسی زمان خود تلاش زيادی برای مبارزه با فرقه‌های انحرافی زمان خود مانند غلات و صوفيه انجام دادند و انقلابی فرهنگی را ايجاد كردند كه توسط فرزندان ايشان ادامه پيدا كرد.

امام‌جمعه ايلام حركت بزرگ امام هادی(ع) را معرفی امام و جايگاه بزرگ امامت در قالب جامع‌ترين زيارت يعنی زيارت جامعه كبيره عنوان و تأكيد كرد: اين دعا منشور بزرگ امام‌شناسی است كه آيت‌الله جوادی آملی آن را به بهترين نحو تبيين كرده است.

وی در پايان با بيان اينكه امروز جهان كفر متوجه شده است كه اگر معارف اهل بيت(ع) تبيين شود انقلابی فرهنگی پديد می‌آيد، به همين دليل سعی می‌كنند از تبيين معارف جهان شمول اهل بيت(ع) كه ظلم‌ستيزی و استكبارستيزی اساس آن است جلوگيری كنند ابراز اميدواری كرد در سايه تبيين اين معارف شاهد معرفی معرف اسلام ناب محمدی باشيم.

  
 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها