پاسخ به:شهدای شهرم
شنبه 6 خرداد 1391 10:04 PM
وصیت نامه شهید احمد یوسفی
بسم الله الرحمن الرحیم
امید است در پرتو عنایت الله و یگانه وجود شخصیت اسلام حضرت محمد(ص)
و نایب بر حق امام زمان(عج) حضرت امام خمینی تمام دوستان و آشنایان و خانواده ،
برادران ، بتوانند در جهت پرورش فرزندان برومند در جهت اهداف عالیه و مقدسه ی اسلام کوشا باشند.
خدای تبارک و تعالی را شاهد و ناظر خویش می گیرم ٬ برای ریاست حب دنیا و ترس از آخرت به جبهه نرفته ام فقط برای رضای خدا و خوشنودی محمد(ص) و آل محمد و پیروی از دستورات مسلم ابن عقیل زمان حضرت امام خمینی این شیوه را برگزیده ام زیرا که قرآن کریم می فرماید:
« یا ایها الذین امنو اخذ واخذکم ..........................................
ای اهل ایمان سلاح جنگ برگیرید و دسته دسته یا همه با هم از خانه ها بیرون روید.
بی شک امروز باید گفت کسانی که مانع رفتن فرزندان و برادران و دوستان خود به جبهـــه می شوند همان هایی هستند که مرقد مطهر حضرت امیر را سنگ باران نمودند.
امروز جهاد در راه خدا مانند برافراشتن ستون بلند دین است وکسی که مدعی شیعه بودن است باید در برافراشتن این ستون عظیم و الهی کوشا باشند.
اما سخن کوتاهی دارم که لازم می دانم تا به خانواده ام و همه ی دوستان و آشنایان و آنان که ممکن است به نحوی این نوشته به دستشان برسد تذکر بدهم و آن اینکه همیشه سعی بر حاضر و ناظر داشتن خداوند در اعمال و رفتار خویش داشته باشند و بدانید که رمز فلاح و رستگاری بر اظهار عبودیت به پیشگاه الله می باشد رابطه ی بین خود و خدایتان را محکم نگه دارید تا شیاطین مانع این ارتباط نشوند.
تقوایتان را با خدا محکم نگه دارید زیرا که حافظ کانال ارتباطی انسان با خدا تنها تقوا می باشد.
ای اهل ایمان مسئولیتی بس عظیم بر دوش شما محول گردیده و آن حراست و پاسداری از حرمت خون ده ها هزار شهیدی است که با ندای الله اکبر به خاک در غلتیده اند.اگر بر اثر سستی و لاقیدی کوچکترین انحرافی در مسیر مقدس نهضت ایجاد گردد و خدای نکرده از خط اصیل اسلام منحرف گردد در روز قیامت قطره قطره خون شهیدان از آن ها بازخواست می شود.
به عنوان فرزند حقیقی شما از همه ی شما در خواست ملتمسانه دارم آیات خدا را سرلوحه ی زندگی خویش قرار داده و راه وحدت و همبستگی برگزینید زیرا که در سایه ی وحدت اسلامی است که دست متجاوز ابرجنایت کاران غرب و شرق از این مرز و بوم به لطف خدا قطع گردیده است و صیتی به مسئولین اجرایی مملکتی دارم که عدالت را در تمام زمینه ها رعایت کنند زیرا که عدالت زیر بنای اصلی مکتب آزادی بخش اسلام است و نقش مـﺆثری در پیش برد اهداف مقدس آن دارد.
از برادران جوان انتظار آن درم که تابع دستورات حضرت امام بوده و لحظه ای در این امر مقدس دریغ نورزند زیرا که امام محور وحدت کلیه نیرو های در خط اسلام اصیل است و چراغی است فرا راه سعادت که سیم اتصال آن از انوار الهی نشـﺄت می گیرد.
خداوند را بسبب ارزانی نمودن رهبرانی چون آیت الله منتظری ، مشکینی ، رفسنجانی و خامنه ای شبانه روز شکر گزارید .
مادر عزیز من ، در عزای من اشک مریز و زاری مکن و افتخار کن که من و محمود برادرم را به پیشگاه خدای تبارک و تعالی هدیه داده اید زیرا که اگر استقامت داشته باشید در آخرت جزای نیک شامل حال تو خواهد شد.
برای برادرانم آرزوی موفقیت دارم و از آنها انتظار دارم که اول خدا را و بعد امام امت و روحانیت اصیل در خط وی را پیروی محض قرار دهند.
فرزندانتان را که در اولین مرحله زندگی می باشند سعی کنید آشنایی عمیق با قرآن و نهج البلاغه داشته باشند و با خدا ارتباط برقرار کنند تا بتوانند ادامه دهنده ی لایق راه شهیدان باشند. درمورد اموال و همسر و فرزند٬ برادرم حاج حسین وکیل است .
خدایا همسر و فرزندم را به تو می سپارم و از تو طلب مغفرت و خیر و روزی در دو سرا برای آنان می نمایم زیرا جز تو کسی نمی تواند یاور بی پناهان باشد .
همسرم از اینکه مدتی از زندگی را با من گذارنده و ناراحتی هایی در این مورد دیده ای مرا ببخش و صبر خدایی پیشه کن که خداوند صابران را دوست دارد.
در پایان از همه برادران بسیج به ویژه ، برادرانی که مدتی در بسیج شهرک منتظری باهم بوده ایم بالاخص از برادران – کاوندی، پورظفر، نامداری، زارعی، یحیی غلامی ، مرادپور تقاضای بخشش دارم.
و امید دعای خیر برای آنان دارم که برادران ارزش مقام خود را بدانید توصیه مینمایم آنچه کتاب دارم در بین برادران نام برده ی بالا تقسیم گردد.تا شاید با نامی از من خدای عزّوجّل کرامتی نماید و مارا جزی بندگان صالح خود قرار دهد.
همه شما را به خدای قادر می سپارم و از خداوند طلب عمر برای نایب امام زمان و آیت الله منتظری و آقای رفسنجانی و مشکینی و دیگر برادران مسلمان و مبارز در خط امام می نمایم.
از خدا بخواهید که نهضت اسلامی ایران را مقدمه ای برای نهضت جهانی حضرت حجت ابن الحسن العسکری قرار بدهد .
به امید پیروزی کامل اسلام بر تمام کفر و برافراشتن پرچم لااله الاالله بر تمام نقاط جهان و سرنگونی تمام ایادی کفرو نفاق به رهبری امام خمینی .
احمد یوسفی
سرباز امام زمان
6/9/1361