0

اخبار قرآنی (1391/03/05)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/05)
جمعه 5 خرداد 1391  6:23 PM

جمعه 05 خرداد 1391 11:13:31             شماره‌ خبر :1016066
اختتاميه جشنواره قرآنی دانشجويان علوم‌ پزشكی كشور در همدان برگزار شد

گروه فعاليت‌های قرآنی: مراسم اختتاميه هفدهمين جشنواره قرآنی دانشجويان علوم‌ پزشكی سراسر كشور امروز پنج‌شنبه، پنجم خردادماه در همدان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه همدان، رضا شكوهی، معاون دانشجويی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشكی همدان امروز پنج‌شنبه، پنجم خردادماه در مراسم اختتاحيه هفدهمين جشنواره قرآنی دانشجويان علوم‌ پزشكی سراسر كشور در همدان گفت: برگزاری اين جشنواره در زمان مناسب اتفاق افتاد كه افتتاحيه همراه با ولادت امام محمد باقر(ع) و اختتاميه نيز با شهادت امام هادی‌(ع) همزمان شد و اين همزمانی را به فال نيك گرفته‌ايم.

وی افزود: همدان شهری است كه به لحاظ قدمت و كثرت دارای علما و دانشمندان ممتازی است و كسب لقب دارالمومنين و دارالمجاهدين از طرف رهبر معظم انقلاب از افتخارات ما است و اين دانشمندان توانستند با عمل به دستورات و آموزه‌های قرآن به اين مقام برسند.

شكوهی اظهار كرد: دانشجويان دانشگاه علوم‌ پزشكی در سه مرحله به رقابت پرداختند كه در مرحله اول شامل دانشجويان هر دانشگاه، مرحله دوم دانشجويان در مراحل شفاهی، كتبی و جنبی به رقابت پرداختند و در مرحله سوم برگزيدگان دوره دوم در بخش كشوری با هم رقابت كردند.

معاون دانشجويی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشكی همدان تصريح كرد: در اين مرحله از مسابقات در بخش مقدماتی 6 هزار و 200 نفر از 51 دانشگاه رقابت كردند كه نسبت به سال گذشته 70 درصد رشد داشته است و نشان دهنده اقبال دانشجويان به فعاليت‌های قرآنی و بستر‌سازی خوبی دانشگا‌ها در اين زمينه است.

وی بيان كرد: تعداد شركت‌كنندگان در اين مسابقه كمتر از 10 درصد كل دانشجويان دانشگاه علوم‌پزشكی است كه اميدواريم در سال‌های آينده افزايش چشم‌گيری داشته باشد.

شكوهی اضافه كرد: در مرحله نهايی مسابقات حدود 520 نفر دانشجو حضور يافتند كه 280 نفر از آنها دختر و 240 نفر نيز پسر بوده كه نشان می‌دهد استقبال خواهران بيشتر و رقابت در حوزه خواهران سخت‌تر بوده است.

وی تصريح كرد: يكی از ويژگی‌های خوب اين جشنواره بخش پژوهشی است كه رشد قابل قبولی داشته و در آن 125 مقاله شركت كردند كه نسبت به سال گذشته 80 درصد رشد داشته است.

معاون دانشجويی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشكی همدان افزود: در اين جشنواره حدود 66 نفر رتبه‌های اول تا سوم را كسب كردند كه 24 نفر در بخش حفظ، 10 نفر در بخش ترجمه و تفسير و 12 نفر در بخش قرائت و 20 نفر در بخش پژوهشی و هنری حائز رتبه شدند.

وی در پايان گفت: طبق گزارش رئيس هيأت داوران، از داوران كشوری با مرتبه بالا در اين دوره از مسابقات استفاده شده و متسابقين كه 15 در شد از آنان نمرات بالاتری از دوره قبل كسب و نمرات كسب شده به هم نزديك بوده است.

 
 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها