0

اخبار قرآنی (1391/03/04)

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/04)
پنج شنبه 4 خرداد 1391  4:29 PM

پنجشنبه 04 خرداد 1391 14:11:38             شماره‌ خبر :1015707
همايش«امام خمينی؛ حوزه و اخلاق» در قم برگزار شد

گروه سياسی و اجتماعی: همايش«امام خمينی؛ حوزه و اخلاق» صبح امروز چهارم خردادماه با حضور آيت الله امينی در قم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)شعبه قم، حجت‌الاسلام حشمتی، معاون فرهنگی موسسه تنظيم و نشر آثار امام خمينی(ره) در اين همايش در سخنانی تاكيد كرد: بيشترين محل رجوع جوانان در شرايط فعلی به هنرمندان و ورزشكاران است و روحانيت در درجات بعدی قرار دارند.

وی افزود: نگفتن موضوع مسايل و مشكلات ما را حل نخواهد كرد و بايد در جمع‌های دلسوز نظام مترصد اين باشند كه برنامه‌ريزی را به نحو احسن انجام دهند تا روند اصلاح شود.

وی ادامه داد: امام در سن 32 سالگی و قبل از اينكه فقيه متبحری باشند كتب اخلاقی مانند چهل حديث از او منتشر می‌شود كه نشان‌دهنده نبوغ وی در زمينه تهذيب است؛ حوزه و روحانيت بايد قبل از اينكه محل رجوع جامعه بشود تهذيب نفس را طی كند زيرا در جامعه كسی از فقه و اجتهاد روحانيت سئوال نمی‌كند بلكه رفتار يك روحانی است كه فرهنگ ناب اسلامی را به مخاطب منتقل می‌كند.

حشمتی بيان كرد: روحانيون كه در نهادهای اداری قرار گرفتند نقش اصلی را ندارند مثلا در صدا و سيما برنامه‌ريزی برای برنامه‌های پربيننده در اختيار ديگران است و ما نقشی در آن نداريم.

وی تاكيد كرد: در عين حال امروز جوانان، زنان و مردان جامعه نيازمند روحانيون عامل و عالم هستند و انتظار مردم اين است كه ما كتاب و حكمت به آنان بياموزيم به شرط اينكه ابتدا خودمان تزكيه شده باشيم لذا نگاه، رفتار، خريد و ... ما الگوی افراد جامعه است چه بخواهيم و چه نخواهيم.

همچنين آيت الله امينی در سخنانی گفت: امام شخصيت جامع الاطرافی داشت و تنها يك استاد اخلاق نبود؛ يك فقيه متبحر، فيلسوف، عارف عملی به تمام معنا و يك استاد اخلاق بود البته نه اينكه تنها درس اخلاق بگويد بلكه خودش به اخلاق عمل می‌كرد و ديگران را هم دعوت به اخلاق می‌كرد.

وی اظهار كرد: اخلاص يكی از مهمترين عوامل موفقيت امام بود؛ امام در تمام مراتب يعنی در گفتار و شنيدن و عمل و تصميم و در هر جهت از روی اخلاص عمل می‌كرد.

وی با بيان اينكه اولين سال آشنايی من با ايشان سال 1321 بود و سال اول طلبگی من بود و من در درس اخلاق امام شركت داشتم ادامه داد: سخنان امام در درس اخلاق آنقدر موثر بود كه برخی افراد آنقدر متاثر می‌شدند كه گريه می‌كردند و طوری بود كه بعد از درس تحولی در ورحيه همه به وجود می‌آورد و من اين حالات را هرگز فراموش نمی‌كنم كه از درس ايشان آنقدر انرژی می‌گرفتيم كه ساعت شماری می‌كرديم تا درس هفته آينده شروع شود.

آيت‌الله امينی تاكيد كرد: امام تنها به عنوان استاد من نبود و من شديدا به عنوان مريد وی علاقه مند به ديدار معمولی و عادی امام بودم.

وی افزود: چيزی كه در رفتار امام احساس می‌كردم و هميشه هم مراقب بودم اخلاص امام بود؛ البته اخلاص امر قلبی است اما اگر دقت كنيم می‌توان در آثار عملی آن را درك كرد.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها