پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
پنج شنبه 28 آبان 1394 10:18 AM
سلام
چرا سایت عوض شده؟
بعد پذاشتن هرپست ،سیستم خودکار خروجت میکنه و بعد باید با واردکردن یوزرپسورد دوباره وارد شی.
این ورود زدیم دیگه خسته شدم
اگه اینطور ادامه داشته باشه دیگه توی راسخون فعالیت نمیکنم
واقعا خسته کننده شده
بررسی کنید و مشکل رو رفع کنید
با سلام وعرض ادب:
کاربر گرامی و همراه راسخونی ارورهای راسخون در بعضی ساعات برای شما و دیگر کاربران موجب نگرانی شده که از شما و همه ی عزیز عذرخواهی می نماییم شک نداریم که برای خیلی از دوستان هم عذر خواهی ما تکراری گردیده است بدلیل اینکه هر کاربر با سابقه و ارزشمند راسخونی در مدت فعالیت خودش با این نوع ارورها برخورد نموده است و ما هم جز عذرخواهی کاری از دستمان بر نیامده است همین مطلب شما را من به واحد فنی ارجاع دادم تا حداقل وظیفه خودم را در قبال مسئولیت و در قبال شما عزیزان انجام داده باشم امیدوارم عزیزمسئول این مشکل اساسی که جدا قابل چشم پوشی نیست را با جدیت پیگیری نمایند تا دوستان کاربر و عزیزان راسخونی با روحییه ی مضاعفی در این سایت فرهنگی به فعالیت خودشان ادامه بدهند .از شما سرور گرامی هم خواهشمندیم در مقابل این ارورها کمی صبور باشید . همانطور که می دانید راسخون مشکلات خاص خودش را دارد که همه ی ما و کاربران به امید برطرف شدن این مشکلات چشم به راه هستیم . نکته قابل توجه این است حتی بهترین سایت های رسمی کشور هم گاها به دلایل فنی مشکل ارور را دارند و این قضییه فقط مربوط به راسخون نیست اگر چه برای عزیزان فعال راسخون بیشتر به چشم می خورد که این هم معضلی است که باید بیشتر مورد نظر مسئولین قرار بگیرد.
از زحمات شما د دیگر عریزان تشکر و قدر دانی می نماییم .
من الله توفیق