0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
یک شنبه 19 خرداد 1392  2:47 PM

نقل قول mina_k_h

با سلام و خسته نباشید.

الان من یک عالمه گله و شکایت دارم!!!

اول اینکه قرار بود از طرح طریق بصیرت تبلیغات بشه چی شد؟!

دوم اینکه چرا از طرح پلاتینیتوم بنده هیچ کس استقبال نکرد؟! frown

سوم اینکه امروز نوزدهم هست...مگه قرار نبود 15 هر ماه جوایز رو ارسال کنید و لیست رو به روز کنید!!!

چرا برندگان مسابقه تجلی حماسه رو اعلام نمی کنید؟!

چرا صورتجلسه هفته قبل رو اعلام نکردید؟

الان من یک عدد کاربر خشمگین می باشم که شدیداً منتظر اعلام نتایج می باشم.

مدیر گرامی و همراه محترم ضمن سلام و عرض ادب و احترام

-تبلیغات طرح "طریق بصیرت" در دستور کار قرار دارد و در ساعات اداری امروز یا فردا بارگذاری خواهد شد.

-انتظار نداشته باشید هر طرح و ایده ای که مطرح می شود بلافاصله و بدون ارزیابی مسئولین ذیربط اجرایی شود، طرح ها، پیشنهادات و انتقادات کلیه کاربران دریافت و آنهایی که قابلیت اجرای فوری داشته باشند، بلادرنگ اجرا می شوند و دسته ای که نیاز به بررسی بیشتر، ارتباطات بین بخشی، دستور های مدیریتی یا اقدامات فنی داشته باشند، ممکن است با تاخیر در اجرا مواجه شوند یا حتی مورد توافق جهت اجرا قرار نگیرند. افزایش سطوح کاربری مورد نظر شما نیز از جمله مواردی است که با اجرای آن موافقت نشده است چرا که مشکلی را حل نخواهد کرد، اگر بنا به افزایش سطح باشد به مرور زمان باید تعداد سطوح را به بی نهایت افزایش دهیم، بالاخره سطوح کاربری هم باید سقفی داشته باشد همانند مدارک تحصیلی که بالاخره پایانی دارد. فکر می کنم قانونمند کردن ارتقاء به سطوح کاربری و نظارت دقیق بر فعالیت کاربران در راستای کسب امتیاز و اختصاص امتیازات خاص برای هر سطح برای بحث و چانه زنی مناسب تر باشد.

-در ارتباط با جوایز حق کاملا با شماست، تذکرات متعددی به واحد جوایز ابلاغ شده است و امیدواریم ضمن اینکه دیگر شاهد بروز این تاخیرات نباشیم، جوایز این دوره را در ساعات اداری فردا ارسال نمائیم.

-با توجه به اینکه اعلام نتایج این مسابقه نیاز به ارزیابی های دقیق کارشناسی دارد، در آینده نزدیک منتظر آن نباشید. بدیهی است تمام سعی خود را در راستای اعلام هر چه سریعتر نتایج این مسابقه به کار خواهیم بست.

-صورتجلسه این هفته نیز بزودی ارسال خواهد شد.

امیدوارم کمی خشمگین تر شده باشیدwink

با تشکر فراوان   موفق باشید

تشکرات از این پست
mina_k_h AliFanoodi fazli1184r132 tahmores farshon
دسترسی سریع به انجمن ها