0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

 
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1392 
تعداد پست ها : 8847
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
شنبه 18 خرداد 1392  9:07 AM


نقل قول hosseinb68

با سلام و احترام خدمت مدیر ارشد انجمن ها

متاسفانه قطع و وصل شدن بیش از حد اینترنت ، هنگام حضور در جلسه امروز مدیران باعث شد تا نتوانم بسیاری از صحبت ها و نظرات و پیشنهادات سایر مدیران را بشنوم و به همین دلیل نمی دانم که چه پیشنهادات و صحبت هایی گفته شد و به چه جمع بندی و نتیجه ای رسیدید ، از طرف دیگر فرصت برای ارائه پیشنهاداتم پیدا نشد و تصمیم گرفتم که پیشنهادات را در یک پست ، در این تاپیک خدمتتان ارائه دهم ، امید است که این پیشنهادات مورد رضایت و استقبال شما قرار گیرد ، از شما و سایر مدیران به علت اینکه نشد تا پایان جلسه ، همراهتان باشم ، پوزش می طلبم .

...............

 

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام

با تشکر ویژه از زحمات ارزنده و حضور مسئولانه جنابعالی در انجمن های راسخون و جلسات هفتگی

همواره از تجارب، علم و آگاهی و نقطه نظرات کاربردی شما استفاده نموده ایم و قطعا در ارتباط با مسائل ذکر شده در این پست نیز سعی خواهد شد بهره برداری شایسته انجام گردد.

فرمایش جنابعالی صحیح است، وضعیت اینترنت در روز گذشته مناسب نبود و اینجانب نیز با مشکلات عدیده جهت حضور در جلسه مواجه بودم.

موفق و سلامت باشد

 

 
       
تشکرات از این پست
salma57 AliFanoodi
دسترسی سریع به انجمن ها