0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
دوشنبه 30 اردیبهشت 1392  3:49 PM

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول nazaninfatemeh

با سلام و خسته نباشید

اینجانب بعد از دلخوری ای که دیروز در تالار همسفران پیش امد به احترام حرف شما دوباره وارد این تالار شدم تا در مسابقه شرکت کنم ولی مثل اینکه مدیر محترم این تالار یک غرض ورزی و یک کینه از  بنده به دل دارند چون دوباره رویه دیروز را در پیش گرفته اند.حال برای من این سوال پیش امده که واقعا کسی نباید به ایشان تذکر دهند؟چون شنیدم که ایشان پیشکسوت هم هستند ولی ایا این رفتار ایشان درست است؟این یک مسابقه بوده و من کاربر برتر چند ماهه در این تالار بوده ام ولی این رسمش نیست

همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب

صمیمانه از حضور فعال شما سپاسگزاری می نمایم، با مدیر محترم تالار صحبت شد، باور بفرمائید با توجه به شناختی که از ایشان دارم قصد هیچ بی احترامی یا تضییع حقی وجود نداشته است و ایشان سعی نموده اند بهترین تصمیم را در راستای مدیریت موضوع اتخاذ نمایند، هم اکنون نیز پاسخ صحیح آخرین تصویر مشخص گردید و شما می توانید مطابق با قوانین قبلی به مسابقه ادامه دهید.

مطمئن باشید حضور شما همراهان محترم از سرمایه های ارزشمند راسخون است و ما آن را پاس خواهیم داشت.

منتظر حضور فعال شما هستیم

موفق باشید

جناب آقای نجاران عزیز

با سلام و احترام و ضمن تشکر اززحمات بیدریغ شما ،  به جهت  اینکه جنابعالی پاسخ لازم را داده اید اینجانب صحبتی ندارم و جواب لازم را هم در تایپیک انتقادات و پیشنهادات داده ام تنها به این نکته بسنده میکنم که  این عزیزان جوان هستند و صاحب دانش و عقل و خرد و حقیر پیرمردی کهنسال ، با کوله باری از اشتباه و گناه و در سرازیری عمر،  پس حق با آنهاست .

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
تشکرات از این پست
AliFanoodi farshon ravabet_rasekhoon fatemeh_75
دسترسی سریع به انجمن ها