پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
دوشنبه 26 فروردین 1392 9:05 AM
سلام و خسته نباشید.
علت چیه که به بعضی از پستها سریعاً پاسخ داده میشه و رسیدگی میشه و اما بعضی خیر؟!!
مدیر گرامی و همراه محترم راسخون ضمن سلام و عرض ادب
در پاسخگویی به پست ها اولویت خاصی وجود ندارد، پاسخگویی به برخی از پست ها آسان تر است لذا سریع تر انجام می شود و برخی دیگر نیاز به بررسی موضوع، ارتباط با سایر واحد ها یا مسئولین، تصمیم گیری کارگروه های مربوطه، طرح مسئله و انتظار جهت دریافت پاسخ از مسئولین، رفع اشکال های نرم افزاری و سخت افزاری و ... دارد که متعاقبا پاسخگویی را طولانی می کند.
اگر مورد خاصی با تاخیر مواجه شده است، خواهشمندیم مطرح نمائید تا پیگیری شود.
ضمنا در ساعات اداری، پاسخگویی به کلیه مبادی ارتباطی از 5 دقیقه تا حداکثر پایان ساعات اداری جاری انجام می شود.
موفق باشید
با سلام مجدد و خسته نباشید.
بنده تاکنون چندین مرتبه از روابط عمومی درخواست قرارداد پستی در لینک چرخشی کرده ام که ترتیب عملی داده نشده!
حال اینکه سایر کاربران مکرراً درخواست تبلیغ پستهای خودشان در لینکهای چرخشی می نمایند و سریعاً ترتیب عمل داده می شود و در خصوص بنده که مدیریت تالار اینترنت و وب را بر عهده دارم و با مشاهده پست مفیدی از یکی از کاربران فعال تالار این درخواست را دارم هیچ پاسخی نمی گیرم!
بنده اصراری در این خصوص ندارم اما فقط انتظار دارم اگر پست معرفی شده از جانب بنده مورد قبول روابط عمومی محترم نبود حداقل با یک پیامک یا پست اطلاع رسانی شود.
به یاد دارم در روزهایی که تازه اتاق های گفتگو راه افتاده بود خود جنابعالی از مدیران خواستید که بنا به تشخیصشان اگر پست مفیدی در تالارشان ارسال شد به روابط عمومی محترم اطلاع دهند تا در صورت موافقت در لینکهای چرخشی بیاورند. حال بنده هیچ اعتراضی ندارم و دیگر هم درخواستی در این زمینه نمی دهم. فقط اینکه خوبه که روابط عمومی با نظر خود پستها را دسته بندی کرده و تبلغات آن را در لینک چرخشی قرار دهند نه نظر سایر کاربران!
با تشکر.