پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
شنبه 26 اسفند 1391 6:45 AM
سلام و درود بر روابط عزيز
براي اون مساله سربسته همه چي رو پيچونديد!!!
كاربر هميشه همراه(sadeghfafi)
اول سلام و عرض ادب و احترام
بله حتما مسايل از طريق ايميل ارسال خواهد شد...
اما در مورد حيطه وظايف بايد عرض كنم كه درسته كه من در تالاري افتخار مديريت رو دارم اما اين دليل نميشه كه در تالارهاي ديگه اظهار نظر نكنم
شما هم اگه انتقادي داريد بگيد من حتما ميپذيرم
اميدوارم كه همين زوديها بعضي انجمن ها از حالت سطل بايگاني و مركز كپي پيست خارج بشه
به اميد اون روز و ايجاد محيطي كاملا تعاملي در تالار ها
موفق باشيد
اول سلام وادبی مجدد
اتفاقا اظهار نظر به موقع و بجا بسیار خوب و موثر است ولی از عنوان کردن نام کاربری و ارایه دادن آن با القاب بد و انهم درست بعد از وقتی که پستی مبنای توضیح بر اینکه پستی متعدد ارسال نشده است کمی خوب نمی باشد.طبق گفته ی امام علی (ع) : پوزش طلبیدن،نشانه ی خردمندی است ، و اگر توجه کرده باشین؛بااینحال که هیچ رفتاری بر خلاف قوانین انجمن از من سرنزده بود و فقط چند پست معرفی بازیهای تلفن همراه و جزوات کنکوریها همراه با چند خبر که به تعداد مجاز(طبق قوانین انجمنی) ارسال کرده بودم ، از همه کسانی که احتمالا از من رنجیده بودن طلب امرزش و پوزش خواستم ، ولی بعد از آن پست،شما ..!
و من اگر انتقادی داشتم اول به صندوق کاربری و اگر نشد به صندوق پشنهادانتقاد تالار و یا در آخر در صورت نرسـیدن به جواب به مسیولین بازگو میکنم و آنهم به ایمیل انجمن 1یک بار می فرستم.امیدوارم موفق باشید.
یا حیدر
سلام دوست عزيز
در مرحله ي اول بگم بنده اصلا نه لقب بدي رو به كسي نسبت دادم و قصد اين كار رو داشتم
قبول دارم كه بعضي وقتها ممكنه انتقادم كمي لحن تند داشته باشد
از پيشنهاد شما درمورد ارسال پيشنهاد هم ممنونم
بنده هم به سهم خودم اگه باعث ناراحتي فردي شدم پوزش ميطلبم
پيشاپيش عيدتون مبارك
سال خوبي داشته باشيد
تشكر
مدیر تالارهای تیم ملی + استقلالی ها + پرسپولیسی ها + تراختور (تراکتورسازی) + سپاهانی ها
![]()