0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
چهارشنبه 11 بهمن 1391  2:52 PM

نقل قول farshon

lمدیر محترم

اینجانب برحسب اینکه دوربودن ازمسئله کپی پیست نمودن وترویجی برای عدم پستهای نجومی دوستان بیشتردرتالارگفتگوحضوردارم ولی متاسفانه درسایت می بینم که هنوزبسیاری ازکاربران وبرخی ازمدیران اقدام به این عمل می کننداینسئوالوازمدیرمحترم ارشدانجمنهادارم آیادوباره کپی پیست روشروع کنم؟ونکته دیگرباورکنیداصلا"نمی خواستم موضوع امتیازات وموضوع پست جدیدرودرتالارروابط عمومی مطرح کنم اماچه کنم بقول بعضی ها"حق گرفتنی است نه دادنی"البته من آنقدرراسخونودوست دارم کهدرموردراسخون میشه گفت "حق هم دادنی است وهم گرفتنی"واین موضوع رودیروزدرنمایشگاه مطرح کردم ومسئولین عنوان نمودندکه حتما"پیگیرامتیازاتم باشم وتاحالاراسخون به من ودرخواستهایم خیلی لطف داشته انداگرهم امتیازی تعلق نگیردمهم نیست مهم اینه که توسایت حضورداریم.باتشکرمجددجهت پیگیری شماوپاسخدهی بموقعتون

سلام و تشکر از لطفتون

مدیر گرامی پیگیری امتیازاتتون مسلما کار درستی است و مطمئنم در این زمینه مسئولین محترم بر این امر مصمم تر از شما هستند. بدون شک اگر کوتاهی در اهدای امتیاز صورت گرفته باشد در اثر مشغله کاری مسئولین است نه چیز دیگر، هرچند حدس می زنم موضوع فقط سوء تفاهمی بیش نیست.

در مورد کپی پیس، (به من ارتباطی ندارد اما با اجازه بزرگترها پاسخ می دهم) وقتی حرف و عمل ما و مسئولین یکی نیست، این تناقض ایجاد می شود. کپی پیس همیشه بد نیست، اما اگر بدون اطلاع از موضوعی به صرف کسب امتیاز مطلبی وارد انجمن ها شود که گاها هیچ ارزشی ندارد، از نظر اخلاقی هم مورد دارد اما سایر موارد هیچ اشکالی ندارد و با به اشتراک گذاشتن مطالب مفید و سودمند، باعث افزایش کیفیت سایت می شویم.

موفق باشید.

تشکرات از این پست
farshon ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها