0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
چهارشنبه 8 آذر 1391  11:01 AM

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول doctor114

با سلام و عرض ادب خدمت مدیرمحترم و  ارشد انجمن ها:

دلیل این که سه کاربر برتر انتخاب شده ی تالار های ورزش به جای کاربر برتر در قسمت کاربر فعال ذکر شده اند چیست؟!

بنده جدول ارزیابی عملکرد آن ها را فرستاده ام. ریز به ریز آن ها مورد بررسی قرار گرفته است و برای ادای توضیح در مورد هر یک از آن ها آماده ام و این نوع نگریستن به کاربران را درست نمیدانم .

سپاس

مدیر گرامی سلام

با توجه به انتخاب این عزیزان در ماه قبل و بمنظور فراهم شدن امکان انتخاب کاربران دیگر و ارتقاء کیفی سطح جوایز به صورت تقدیم امتیاز از این عزیزان تقدیر شده است.

با تشکر

با سلام مجدد:

فعالیت در راسخون نه برای کاربران و نه برای مدیران به خاطر جایزه نیست و نخواهد بود . فکر میکنم هرکس بنا به علاقه خود و ... شرکت میکند نه جایزه ! واگر فعالیت صرف کسی هم کسب جایزه باشد خیلی معنا ندارد. اما بعضا مشاهده می گردد که کاربرانی مثل salmanjavan  هم که کمک به سزائی به تالار بنده نموده اند ؛مستحق دریافت جایزه قلمدادر نشده اند به دلیل این که شما می فرمائید ماه قبل انتخاب شده اند !!! خب بشوند!!! کاربری که هر ماه فعال بوده را انتخاب نکنیم و یک کاربر با درجه ی کیفی کمتر را برگزینیم چون که وی ماه قبل انتخاب نشده ؟!این چه استدلالی است ؟! و این استدلال در کجای قوانین سایت آورده شده بوده ؟! وقتی بنده و سلمان جوان عرض میکردیم وکه جدول پیش بینی دست میخوره و باعث تضییع حق کاربران می شود ، می فرمودید میخواستید قوانین را به روشنی بیان کنید تا این مشکلات به وجود نیاید !!! حال شما این قانون را قبلا وضع نموده و اطلاع رسانی کرده بودید ؟!

بنده به عنوان مدیر تالار اگر میدانستم اینگونه است نام سه نفر کاربر دیگر را عنوان می کردم تا هم این کسب جایزه انگیزه آن ها را بیشتر کند مشوق فعالیت قانون مند آن ها گردد.

ضمنا بنده در لیست کاربران برتر نام 2 نفر را مشاهده می کنم که ماه قبل هم کاربر برتر بوده اند و این ماه هم انتخاب شده اند . این تبعیض بین کاربران تالار ها نیست ؟! آن هم در پرتال فرهنگی راسخون !!!

منتظر پاسخ شما هستم.

سپاس

تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon EramGarden
دسترسی سریع به انجمن ها