0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
شنبه 27 آبان 1391  9:07 AM

نقل قول joker001

با سلام. روابط عزیییییییز راسخون اول اینکه تشکر میکنم بخاطر مسابقه پیشبینی لیگ برتر که من خودم چند ساله که شرکت میکنم و خیلی هم خوبه. این چند ساله حالا با هر کم و کاستی که بوده خییییلی با هیجان و سرگرم کننده بوده مخصوصا اگه اشتباه نکنم با تغییر مدیریت تالار لیگ برتر هم تعداد بازیا و هیجان مسابقات بیشتر شده و هم در مورد معرفی برنده ها ، بیشتراز یک سال عقب موندگی جبران شد و الان که تقریبا به صورت هفتگی برنده ها اعلام میشن.. خیییییلی عالیه....

ولی در مورد صحبت های دو دوست عزیز doctor114 و salmanjavan که خوندم منم پیشنهادم به شما اینه که وقتی این دوستان با صداقت میگن مشکلی پیش اومده واقعا پیگیری کنید  که حق کسی از بین نره.  حالا یه جایزه کمتر یا بیشتر به کسی دادن ارزش نداره آدم انسانیت خودشو زیر پا بزاره و بخواد حق کسی را از بین ببره . شما امین کاربرا هستین واز حقشون دفاع کنید...البته فک میکنم و امیدوارم که مشکل غیر قابل حلی نباشه. شما هم کمک کنید حالا که یه کار خیلی خوب داره انجام میشه خراب نشه.حیییفه 

بازم با تشکر از شما

کاربر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

مجموعه روابط عمومی راسخون احقاق حق کلیه کاربران را وظیفه شرعی و اداری خود می داند و در این راستا از هیچ کوششی دریغ نکرده است.موضوع پیش آمده به طور سهوی و در اثر عدم تبیین کامل قوانین مسابقه روی داده و به هیچ عنوان لاینحل نمی باشد و اجر و ارزش کاربران راسخون بسیار بالاتر از هدایای ناقابل ما به این عزیزان است، لذا حل مشکل به روش مورد تائید جناب دکتر و سلمان جوان عزیز به این عزیزان واگذار گردیده است.

دوست عزیز از ادبیات شما بسیار تعجب می کنم، اگر شما شرکت کننده در یک مسابقه هستید ما اشراف کامل بر کلیه فرآیند پرتال داریم و فکر می کنم با اصول انسانی آشنایی داشته باشیم تا انسانیت را فدای پاره ای جایزه ننمائیم. گمان کنم شما انسانیت را تا حدی پائین فرض نموده اید که قابل مقایسه با چند جایزه ناقابل باشد.

با تشکر

تشکرات از این پست
doctor114 sarhang
دسترسی سریع به انجمن ها