پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
شنبه 27 آبان 1391 8:57 AM
سلام
من قصد خدای نکرده توهین یا بی احترامی به شما را نداشته و ندارم
تا حالا هم با شما مشاجره نکرده ام
ولی الان یک حس بدی ندارم. نمی دانم چرا؟
من یک مشکلی را مطرح کرده ام ولی به جای این که "بررسی فنی" بکنید جبهه گیری کرده اید
من فکر می کنم چون شما در یک مقطعی با مدیر تالار ورزش مشکل پیدا کردید حالا هم من را در جبهه ایشان می بینید
حالا هم خیلی با طعنه و کنایه حرف می زنید
من به شخصه از شما خیلی دلگیرم
بله ، من هم بحث را پایان یافته می دانم ولی با خیلی تفاوت!!!!
فقط جهت اطلاع شما فرم خام مربوطه اکسل را به آدرس info@rasekhoon.net ارسال می کنم
یاعلی
کاربر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
اینجانب به هیچ عنوان قصد مشاجره یا عدم همکاری با جنابعالی یا مدیر محترم تالار ورزش را نداشته و ندارم و بارها و بمراتب از زحمات هر دو بزرگوار تشکر و قدردانی نموده ام. ضمنا هیچ پیش زمینه ذهنی منفی از هیچ شخصی ندارم و هرگز تمایلات شخصی را در انجام وظیفه کاری و اداری خود دخالت نمی دهم.
شما و جناب دکتر موضوعی را مطرح نمودید، اینجانب نیز مسئولیت حذف پست ها را بر عهده گرفتم و فقدان قوانین لازم و عدم تبیین کامل روال مسابقه را عامل آن دانستم و پس از آن قوانین لازم افزوده شد، در نهایت نیز شما را در رفع مشکل مختار دانستم.
درخواست جهت پایان بحث نیز بمنظور حفظ آرامش تاپیک و عدم دخالت سایر کاربران در بحث مطرح شد و به هیچ عنوان قصد بی احترامی و ختم اجباری و بدون بررسی موضوع نبوده است.
به هر جهت امیدوارم کدورتی از اینجانب در دل نداشته باشید، شما و جناب دکتر از کاربران و دوستان خوب راسخونی بنده هستید و برایتان آرزوی موفقیت دارم.
با تشکر