پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
سه شنبه 9 آبان 1391 8:00 AM
با سلام مجددخدمت مدیر ارشد و محترم انجمن ها :
ببینید ، وقتی بنده کار خودم را که بسیار وقت گیر است به سختی دارم انجام میدهم تا مشکلات سال قبل از نو پیش نیاید و نتایج به موقع برسد ، جزء اولین مدیرانی هم بودم که حتی زمانی که بودن تاپیک های انتقادات و پیشنهادات و ارتباط با مدیر الزامی هم نبود ، این تاپیک و آدرس ایمیلم را داشتم برای کاربران و مدیران و مسئولین ، و فقط وفقط با عشق و علاقه ای که به این کار دارم و کاربرانی که دور خودم جمع کردم دارم انجام میدهم و نه هیچ چشم داشت دیگه ای ، چرا باید به دروغ بگویم که میتوانم در این چت روم شرکت کنم ؟! همه ی مدیران که شرایط یکسانی ندارند . دارند؟! شما که نمیتوانید یک تصمیم واحد را برای همه بگیرید و اگر گرفتید هم نباید انتظار داشته باشید که همه بتوانند آن را بپذیرند . خیلی از مدیران در هفته مجموعا 7 ساعت هم در راسخون نیستند ، اما بنده چی ؟ نمیدانم سایت راسخون طوری برنامه نویسی شده که این زمان قابل ملاحظه باشد یا نه؟! ولی کاش میشد حساب کرد . تصحیح یک مسابقه حداقل یک روز کامل وقت می برد . کدام مدیر برای تالارش دو روز کامل در هفته وقت می گذارد تا مسابقه ایجاد نماید ، نتایج به دست آمده را استحصال نموده و نتیجه پیش بنی کاربران را حساب کند ، آن هم در دو روز کامل از هفت روز هفته ؟! می دانید اگر من هم مثل خیلی از مدیران ، همین یک روز هفته را به کپی پیست های افراطی و بی فایده برای کاربران دیگر ، اختصاص میدادم الان جزء سه نفر برتر در زمینه امتیاز در راسخون بودم !!!؟؟ به جرات می توانم بگویم تمامی مدیران و کاربرانی که تعداد پست هایشان بالاتر از 20000 است ، استاد حرفه ای و سلطان مسلم کپی پیست هستند !!!! اما بنده این کار را دوست نداشته و وقت تلف کردن خودم و کاربران تالارم می دانم . کاربر راسخون برای وقت تلف کردن به راسخون نمیاد ، برای سرگرم شدن و بردن بهره ی علمی و فرهنگی میاد. اگر خبر بخواد بخونه میره از سایت خبر گزاری میخونه نه راسخون که انجمن هاش شده بایگانی برای خبرگزاری های کشور و یه 10 ، 20 نفر کاربر ومدیر هم متاسفانه وظیفه ی حمل این اخبار را به این بایگنی بر عهده گرفته اند !!!! اما بنده و کاربران تالارهای این کاره نیستیم . بیایید و ببینید که در تالارهای تحت مدیریت بنده چقدر خوب کاربران هر پستی که می گذارند ، به پیشنهاد بنده لبیک گفته و نظر خود را هم در باره آن می نویسند و آن را تجزیه و تحلیل می کنند . در کدام تالار این گونه است ؟! ادامه تحصیلات تکمیلی و تخصصی ، مسایل اقتصادی و خانواده و ... هم بخش عمده ای از وقت و انرژی بنده و بعضی دیگر از مدیران را می گیرند . برای بنده ایجاد نام کاربری و شرکت در این چت روم واقعا مقدور نیست. بنده را عفو بفرمائید . اگر هم واقعا این الزامیست برای مدیران و ادامه ی کارکرد آن ها وابسته به آن است ، به بنده اطلاع دهید تا بر خلاف میل باطنی ام استعفای خود را تقدیم شما نمایم .
سپاس
مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
پیشنهاد می شود اقدام به ساخت حساب کاربری در l4i بنمائید تا در زمان فراغت احتمالی امکان حضور حداقلی شما در اتاق گفتگو فراهم باشد. به عبارت دیگر، بستر لازم جهت حضور در اتاق گفتگو را در اختیار داشته باشید تا در صورت لزوم بتوانید در مباحث حضور بهم رسانید.
اتاق گفتگوی مدیران محترم بمنظور افزایش روابط دوستانه و تبیین و ارزیابی اهداف،راهکارها و سیاست های فعلی و آتی ایجاد شده است و حضور کلیه مدیران در آن اختیاری اما مفید و موثر خواهد بود.
با تشکر از شما و جناب reza_rasekhekhoon