0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

 
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1388 
تعداد پست ها : 5887
محل سکونت : تمام ایران سرای من است

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
دوشنبه 27 شهریور 1391  4:03 PM


نقل قول ravabet_rasekhoon

 

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

تا پایان زمان اداری امروز به ایجاد تالارهای مورد نیاز می پردازیم تا از این پس روال پست گذاری منطبق با تالار مربوطه باشد و با افزوده شدن امکانات، فرآیند انتقال تاپیک ها به تالار مناسب انجام گردد. همچنین مدیریت تالار گفتگوی آزاد به مدیر محترم تالار عفاف و حجاب اعطا خواهد شد.

ضمنا منظور بنده از زدن تشکر، به هیچ عنوان تائید محتوای یک پست  نمی باشد و تنها تشکر از مشارکت کاربر و به معنای مطالعه پست است.

در ارتباط با استعفا، اصلا موافق با مطرح ساختن این عبارت جهت تهدید یا به کرسی نشاندن اهداف و خواست ها توسط هیچ کاربری نمی باشم.  در این راستا روابط عمومی راسخون تمامی تلاش خود را بعنوان پل ارتباطی کاربران با مسئولین و بخش های مختلف پرتال مبذول داشته تا خواستها و درخواست های کاربران، مورد بررسی دقیق و عملیاتی شدن قرار گیرد و ارزش والای خود را محفوظ دارد. به هر جهت و با این وجود، هر مدیر محترمی جهت فعالیت در راسخون مختار است.

با تشکر

 

سلام و وقت بخیر

از شما و همکارانتون بابت تغییرات جدید در تالار گفتگو تشکر می کنم.

در رابطه با موضوع رفتن و استعفا، همانطور که قبلا گفتم، همکاری بنده موقت است و تا جایی که بتوانم در خدمت راسخون هستم. انشاالله در موقع رفتن بنده جای خالی مدیریت این تالار حس نخواهد شد و به بهترین و لایق ترین واگذارش می کنم. مدتی است در جهت کاهش وابستگی کاربران به خود اقدام کرده ام تا در نبودم بهونه ایی نباشد.

موفق باشید.

 

 

 

 


تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها