0

اخبار قرآنی (1391/03/03)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/03)
چهارشنبه 3 خرداد 1391  10:35 PM

چهارشنبه 03 خرداد 1391 15:31:31             شماره‌ خبر :1015223
امام جمعه شيروان:
جنبه حق الهی در قانون اسلامی عامل بازدارنده از ارتكاب جرم و گناه است

گروه فعاليت‌های قرآنی: با توجه به قانون اسلامی كليه جرايم دارای جنبه حق الهی هستند و اين خود يك عامل بازدارنده از ارتكاب جرم و گناه است، اما در سيستم قضايی غيراسلامی اين گونه نيست.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه خراسان شمالی، حجت‌الاسلام والمسلمين حسين كوثری، امام جمعه شيروان عصر سه‌شنبه، دوم خردادماه در همايش حمايت از زندانيان خراسان شمالی گفت: خدمت به خلق موجب رضايتمندی و خوشنودی خداست كه در احاديث و روايات بر آن تاكيد شده است. هر فردی بايد تا آنجا كه در وسعش هست و توان دارد به درماندگان كمك كند و دست ناتوان را بگيرد.

وی ادامه داد: همانطور كه رمز ماندگاری رهبر خدمت به خلق بود ما نيز در عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی بايد سعی كنيم مردمدار و شكرگزار نعمات باشيم و توشه‌ای برای آخرت خود جمع كنيم.

امام جمعه شيروان گفت: اكثر ما تنها لايه سطحی و بيرونی دين را می‌بينيم حال آنكه وقتی به عمق دين برسيم می‌توانيم قلب‌ها را تسخير كنيم، همانند عمليات بيت‌المقدس كه قلبها را تسخير كرد تا آنجا كه رزمندگان در محضر امام راحل از ايشان خواستند برای شهادتشان دعا كنند و نتيجه چنين بينش و دين‌مداری آزادسازی خرمشهر شد.

كوثری همچنين دين را كيميا دانست و خاطرنشان كرد: اگر كسی به دين واقعی برسد دنيا در دست او همانند مومی خواهد شد.

وی در ادامه مديريت زندگی را از راهكارهای اسلام برای جلوگيری از جرم و جنايت و فساد در جامعه دانست و با تأكيد بر اينكه اداره يك خانه گاهی سخت‌تر از اداره يك محيط بزرگتر و يا يك شهر است گفت: برای اداره خانه و خانواده صرف زمان و آموزش از اصول است.

وی گفت: اگر فردی در دين تفقه و در زندگی اندازه‌گيری نداشته باشد نتيجه‌اش از هم پاشيدن چارچوب زندگی است و در نهايت به سوی جرم و گناه روی می‌آورد.

امام جمعه شيروان با اشاره به اينكه زندان برای تاديب مجرم لازم است اما نبايد به خانواده او آسيبی برسد، تأكيد كرد: بايد از خانواده مجرم حمايت شود و اين راهكار اسلام است كه مجرم تاديب و خانواده وی حمايت شوند.

وی در ادامه گفت: بايد توجه داشت كه مجرم در دنيا تاديب می‌شود نه عذاب زيرا دنيا وسعت و گنجايش عذاب را ندارد و اگر عذاب در دنيا باشد به جامعه آسيب می‌رسد و بنا بر عادل بودن خداوند عذاب فقط در قيامت است تا به ديگری آسيبی نرسد.

دادستان عمومی و انقلاب بجنورد نيز در اين همايش با بيان اينكه در برخورد با جرم و جنايت بين حكومتهای اسلامی و لائيك تفاوتهای عمده‌ای وجود دارد، افزود: در حكومت‌های دينی به‌ويژه در اسلام تخلف از مقررات قبل از اينكه يك جرم باشد در درجه اول يك نوع گناه و معصيت است.

ميرعلم سيدی ادامه داد: با توجه به قانون اسلامی كليه جرايم دارای جنبه حق الهی هستند و اين خود يك عامل بازدارنده از ارتكاب جرم و گناه است، اما در سيستم قضايی غيراسلامی اين گونه نيست.

وی هدف اصلی و اساسی از مجازات مجرم را اصلاح شخص مجرم و جلوگيری از پايمال شدن حقوق ديگران دانست و افزود: در سيستم‌های قضايی غير اسلامی هدف از مجازات حذف فيزيكی شخص مجرم از جامعه است اما در حكومت اسلامی هدف اين است كه مجرم تربيت شود و به زندگی و جامعه برگردد.

سيدی ادامه داد: در نظام اسلامی وقتی فردی مجازات می‌شود خانواده وی مورد حمايت قرار می‌گيرند اما در دستگاه لائيك نه تنها فرد مجازات می‌شود بلكه خانواده وی را نيز تحت فشار قرار می‌دهند.

وی با اشاره به اينكه در آموزه‌های دينی و دستورات الهی سفارش به حمايت از خانواده مجرم شده است بنابراين نبايد از كمكها و حمايتهای خيرخواهانه به آنان دريغ شود، افزود: روز پنج خرداد با نام روز «نسيم مهر» در حمايت از خانواده زندانيان نامگذاری شده كه اين حمايتها بايد طيف گسترده مردم را در بر بگيرد.

ابوطالب شفقت، استاندار خراسان شمالی نيز در اين همايش گفت: حمايت از خانواده مجرم در اولويت است و هر چند مجرم به سبب تجاوز به حدود الهی در حصر قرار گرفته نبايد خانواده او به علت تخلف يكی از اعضا يا سرپرست خانواده از زندگی عادی خود محروم بمانند.

وی با تأكيد بر حمايت از خانواده زندانيان، انجمن حمايت از زندانيان را يك بنگاه اقتصادی و ثروت‌ساز دانست و افزود: بايد از اين طريق خانواده‌های زندانيان مورد حمايت قرار گيرند.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها