0

اخبار قرآنی (1391/03/03)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/03)
چهارشنبه 3 خرداد 1391  9:27 PM

چهارشنبه 03 خرداد 1391 10:50:41             شماره‌ خبر :1014836
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی:
ملت ایران با بصيرت كامل در مقابل هجمه‌های دشمنان ايستادگی کند

گروه سياسی و اجتماعی: سيف‌الله كريم‌زاده گفت: با وجود حمله‌های نظامی استكبار در طول تاريخ و هجمه و شبيخون فرهنگی امروز بر عليه ايران، ملت ما بايد با بصيرت كامل در مقابل اين هجمه‌ها ايستاده و از اسلام و دين صيانت كنند.

سيف‌الله كريم‌زاده، مديركل آموزش و پرورش استان مركزی

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران‌(ايكنا) شعبه مركزی، سيف‌الله كريم‌زاده، مديركل آموزش و پرورش استان مركزی در مراسم گرامیداشت سوم خرداد که صبح امروز در اداره كل آموزش و پرورش استان برگزار شد ضمن گراميداشت ياد و خاطره شهدا گفت: تقارن ميلاد امام محمد‌باقر‌(ع) و آغاز ماه رجب و سالروز آزاد‌سازی خرمشهر بر زيبايی اين مناسبت افزوده و ما بايد اين ماه پر فضيلت را درك كرده و به جايگاه ائمه معصومين(ع) بيشتر توجه كنيم.

وی با بيان اينكه رزمندگان و شهدا و حماسه سازان غرورآفرين سوم خرداد پيروان ولايت فقيه و رهبری هستند بيان كرد: تلاش دشمن در جنگ هشت ساله در جهت ايجاد ناامنی امت اسلامی بود و امت اسلامی بايد موقعيت شناس و آگاه باشد چراكه عبرت تاريخ هميشه وجود داشته، لذا موظف است تا در سايه تأسی به مقام ولايت و رهبری حامی و پشتيبان ولی فقيه باشد چراكه خروج از چرخه ولايت انسان را به تباهی خواهد كشاند.

كريم زاده در ادامه شهدا را مظهر قدرت اسلامی دانست و خاطرنشان كرد: در جنگ تحميلی صدام با بهانه‌های گوناگون سعی بر براندازی حكومت اسلامی و جدا كردن خاك خرمشهر از ايران داشت، ليكن رزمندگان و شهدا با مقاومت و ايثار خود نقشه آنان را برآب كرده و اجازه ندادند تا ذره‌ای از خاك ايران اشغال شود.

وی تصريح كرد: پس از آزادسازی خرمشهر دشمن در رسانه‌های خارجی به اين نكته معترف بود كه این تنها جنگی بود كه در طول تاريخ ايران اتفاق افتاده و در آن چيزی از دست نداد و در جريان آن هرچه كشورهای غربی و شرقی توطئه كردند با تدبير رهبر انقلاب حضرت امام خمینی(ره) خنثی شد و اين دليل عظمت و گستردگی اين نظام خواهد بود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی در پايان با اشاره به سخن حضرت امام راحل كه فرمودند؛ ملتی كه شهادت دارد اسارت ندارد اذعان كرد: با وجود حمله‌های نظامی استكبار در طول تاريخ و هجمه و شبيخون فرهنگی امروز بر عليه ايران، ملت اسلامی بايد با بصيرت كامل در مقابل اين هجمه‌ها ايستاده و از اسلام و دين صيانت كنند.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها