0

اخبار قرآنی (1391/03/03)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/03)
چهارشنبه 3 خرداد 1391  8:59 PM

چهارشنبه 03 خرداد 1391 09:13:02             شماره‌ خبر :1014757
علی پهلوان:
خيران توانمندی‌های غير مادی خود را در مراكز شبه خانواده به كار گيرند

گروه اجتماعی: سرپرست دفتر امور فرهنگی سازمان بهزيستی كشور با تأكيد بر اينكه كارخانه‌ها، شركت‌ها، سازمان‌ها و ... كشور با پذيرش مسئوليت اجتماعی خود می‌توانند به نيازمندان كمك كنند، گفت: افرادی كه دارای مهارت يا توانمندی هستند نيز می‌توانند در قالب مشاركت‌های فرهنگی به ايتام آموزش دهند.

حجت‌الاسلام والمسلمين علی پهلوان، سرپرست دفتر امور فرهنگی سازمان بهزيستی كشور در گفت‌و‌گو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) با ابراز تأسف از اينكه مسئوليت‌های اجتماعی در قبال جامعه چندان از سوی برخی سازمان‌ها، نهادها، كارخانه‌ها، شركت‌ها و افراد توانمند جدی گرفته نمی‌شود، گفت: در كشورهای مختلف اگر كارخانه‌ای آلودگی ايجاد می‌كند و يا اقدام سازمان و نهادی صدمه‌ای به محيط زيست يا مردم می‌زند، بايد مسئوليت اجتماعی اقدام خود را پذيرفته و در راستای جبران آن اقدام كند.

وی با اشاره به اينكه تصادفات جاده‌ای كشور 27 هزار معلوليت و تعداد زيادی كودك بی‌سرپرست و زن سرپرست خانوار در پی داشته كه همه نيازمند حمايت از سوی سازمان بهزيستی هستند، گفت: سازمان‌ها و كارخانه‌هايی كه محصولات آنها نقش مهمی در ايجاد اين تصادف‌ها و تبعات بعد از آن دارد، متأسفانه هيچ مسئوليت اجتماعی را در قبال توليدات خود احساس نمی‌كنند.

حجت‌الاسلام پهلوان ضمن مطرح كردن اين مسئله كه سازمان بهزيستی به تنهايی نمی‌تواند تمامی نيازهای مددجويان خود را در حد اعلا برطرف كند، گفت: اگر سازمان‌ها و كارخانه‌های كشور مسئوليت اجتماعی خود را قبول كنند، حداقل می‌توانند در رفع برخی از نيازهای مددجويان به بهزيستی پيش‌قدم شوند.

وی افزود: در كشور ما تعداد زيادی استاد و معلم در رشته‌های مختلف وجود دارد، همچنان كه ما علاقه‌مند هستيم فرزندان خودمان آموزش‌ها و مهارت‌هايی مثل كامپيوتر، عكاسی، نقاشی، خطاطی و ... را دريافت كند، فرزندان بهزيستی نيز علاقه‌مند به داشتن اين مهارت‌ها هستند و افراد می‌توانند نه در قالب كمك‌های مادی بلكه در قالب مشاركت‌های فرهنگی به آموزش كودكان و مددجويان سازمان اقدام كنند.

سرپرست دفتر امور فرهنگی سازمان بهزيستی كشور با تأكيد بر اينكه تلاش می‌شود ايتام تحت سرپرستی بهزيستی حتماً يك نوع مهارت را آموزش ببينند، گفت: افراد علاقه‌مند به مشاركت در مباحث فرهنگی بهزيستی می‌توانند با مراجعه به اداره‌كل‌های بهزيستی منطقه خود مهارت‌های خود را در مراكز شبه خانواده به كار گيرند.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها