0

اخبار قرآنی (1391/03/02)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/02)
سه شنبه 2 خرداد 1391  10:36 PM

سه شنبه 02 خرداد 1391 12:30:10             شماره‌ خبر :1013971
«اخلاق منصوری»، شامل افكار و انديشه‌های تربيتی منصور دشتكی منتشر شد

گروه انديشه: «اخلاق منصوری»، شامل چكيده افكار و انديشه‌های تربيتی غياث‌الدين منصور دشتكی، از سوی انتشارات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، كتاب «اخلاق منصوری» شامل چكيده افكار و انديشه‌های تربيتی غياث‌الدين منصور دشتكی است كـه در تاريخ تمدن و انديشه‌ورزی اسلامی، دارای انديشه فلسفی بوده و در كاوش‌های فلسفيش، انسان و تعالی او را وجهه همت خود قرار داده است.

بنابر اين گزارش، دشتكی در اين كتاب با توجه به نوع نگرشی كه از ماهيت هستی و جايگاه انسان در هستی دارد، به معرفی چيستی و ماهيت انسان و تبيين و تجويز آنچه در تعالی نوع بشر ضروری است و آنچه را تعالی انسان می‌طلبد، از قبيل فضايل و كمالات نظری و عملی و معارف حقيقی و الهی می‌پردازد.

يادآور می‌شود، كتاب «اخلاق منصوری» در 300 صفحه، با شمارگان 1400 نسخه و قيمت 4600 تومان از سوی مركز احيای آثار اسلامی تهيه و توسط اداره نشر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی منتشر شده است.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها