0

اخبار سینما و تئاتر(91/02/23)

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:اخبار سینما و تئاتر(91/02/23)
شنبه 23 اردیبهشت 1391  9:46 PM

نسخه چاپيارسال به دوستان
محمود گبرلو در گفت‌وگو با فارس:
اجرای برنامه «هفت» در حد پیشنهاد اولیه است/ مثل جیرانی اجرا نمی‌کنم

خبرگزاری فارس: گبرلو با بیان اینکه اجرای برنامه «هفت» در حد پیشنهاد اولیه است، گفت: اگر بخواهم مجری برنامه باشم، نمی‌توانم شبیه جیرانی اجرا کنم، ‌چراکه من گبرلو با دیدگاه و اعتقادات خودم هستم و جیرانی با دیدگاه و اعتقادات خودش.

خبرگزاری فارس: اجرای برنامه «هفت» در حد پیشنهاد اولیه است/ مثل جیرانی اجرا نمی‌کنم

«محمود گبرلو» منتقد سینما در گفت‌وگو با خبرنگار سینمایی فارس، درباره انتشار اخباری مبنی بر اجرای برنامه «هفت» توسط وی گفت: این مسئله در حد پیشنهادی اولیه است که از سوی مسئولان صدا و سیما مطرح شد و انجام آن منوط به آن شد که طرفین- مسئولان و بنده- تمامی جوانب را بررسی کنیم و اگر واقعا آقای جیرانی به جهت ساخت سریال نتوانند در برنامه حضور پیدا کنند، ما کاری کنیم که برنامه‌ «هفت» تعطیل نشود.

وی در ادامه افزود: به هر حال باید فردی مسلط برای این کار انتخاب شود تا بتواند «هفت» را جلو برد، البته «هفت» متعلق به آقای جیرانی است، طرح و ایده برای ایشان بوده است و به نظرم این برنامه در سینما خیلی مؤثر بوده و توانسته رابطه خوبی بین سینماگران، مسئولان و مردم ایجاد کند.

این منتقد سینما درباره شرایط حضورش در این برنامه بیان داشت: من خودم یکی از منتقدان برنامه «هفت» بودم و برخی نگاه‌ها یا شیوه اجرایی این برنامه را قبول نداشتم، خوب طبیعی است که اگر بخواهم در این برنامه حضور داشته باشم دیگر نمی‌توانم شبیه جیرانی اجرا کنم، ‌چراکه من «گبرلو» با دیدگاه و اعتقادات خودم هستم و «جیرانی» با دیدگاه و اعتقادات خودش.

گبرلو ادامه داد: اما در مجموع نمی‌شود کاری کرد که از مخاطبان برنامه «هفت» کاسته شود و باید برنامه طوری جلو برود که جذابیت‌های بیشتری ایجاد کند. من فکر می‌کنم اصل این است که هر کسی در این جایگاه قرار می‌گیرد دو چیز را در نظر داشته باشد، حتماً باید به سینمای متعالی و ارزشمند بیاندیشد و هدف برنامه این باشد که بین سینماگران و مردم مسئولین ارتباط قدرتمندی برقرار کند.

انتهای پیام/ی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها