0

اخبار سینما و تئاتر(91/02/02)

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:اخبار سینما و تئاتر(91/02/02)
شنبه 2 اردیبهشت 1391  10:46 PM

نسخه چاپيارسال به دوستان
«مارک والبرگ» بازاریاب موفق سینما

خبرگزاری فارس: مارک والبرگ جای هیو جکمن را در پروژه کمدی اجتماعی «آوون من» گرفت. این بازیگر در عین حال یکی از تهیه‌کنندگان اصلی این فیلم نیز خواهد بود.

خبرگزاری فارس: «مارک والبرگ» بازاریاب موفق سینما

به گزارش خبرگزاری فارس، هنوز زمانی برای شروع کار فیلم‌برداری این کمدی اعلام نشده است. جکمن بسیار مایل بود نقش اصلی این فیلم را بازی کند. ولی تعهد کاری او برای «وولورین» (مرد گرگ‌نما) باعث کناره‌گیری از این پروژه کمدی شد.

قصله فیلم «آوون من» درباره چند مرد جوان است که از محل کار خود اخراج می‌شدند. یکی از آ‌نها (والبرگ) بزودی تبدیل به یک بازار یاب موفق می‌شود.

برخورد خوب او با آدم‌های دورو بر و نوع شخصیتی که دارد،‌باعث می‌شود او تبدیل به یکی از موفق‌ترین کارمندان شرکت خود شود.

این مرد با بهره‌گیری از این موفقیت و شهرت تلاش می‌کند به نجات شهر، اعضای خانواده و دوستان و نزدیکان بی کار خود بیاید.

مجموعه فعالیت‌های وی، راه را برای یک مسابقه منطقه‌ای هموار می‌کند و او و دوستانش تصمیم می‌گیرند برنده این مسابقه شوند.

مایکل مک کالرز هم‌اکنون در حال بازنویسی فیلم‌نامه‌ای است که قرار بود قبل از این با بازی هیو جکمن جلوی دوربین برود.

فیلم‌نامه اصلی را کوین بیچ (نویسنده فیلم موفق «هیچ» با بازی ویل اسمیت) نوشته و قرار بود کوین لایما آن را کارگردانی کند.

حالا معلوم نیست با تغییر بازیگر و فیلم‌نامه «آوون من» آیا کوین لایما -که کمدی نوجوانانه و موفق «افسون شده» را در کارنامه‌اش دارد- باز هم با این پروژه همکاری می‌کند یا خیر.

بیچ قبل از این فیلم‌نامه مجموعه فیلم کمدی «آستین پاورز» را نوشته و می‌گوید کار تازه‌اش شباهتی به حال و هوای این مجموعه فیلم نخواهد داشت.

مارک والبرگ هم اکنون در حال بازی در درام اجتماعی و کم خرج «رنج و گنج» به کارگردانی مایکل بی است. از این بازیگر بزودی درام خانوادگی «تد» به روی پرده سینماها خواهد رفت.

قصه این فیلم درباره مرد جوانی است که خرس محبوب دوران کودکی او جان گرفته و زنده می شود. اما برآورده شدن آرزوی دوران کودکی این جوان مشکلاتی برایش به‌وجود می‌آورد.

انتهای پیام/ی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها