0

خطبه 99

omidayandh
omidayandh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7483

خطبه 99
چهارشنبه 17 شهریور 1389  1:54 AM

سلام 

خطبه 99 نهج البلاغه

خبر از آینده و ظهور امام زمان (ع)

سپاس خدای را كه بزرگواریش در میان بندگان فراگیر، و بخشندگیش گسترده و جهانگیر است. او را بر همه امور سپاس گوییم و بر پاسداری از حقوقش كمك خواهیم، و گواهی دهیم كه جز او خدایی نیست، و بی‏شك محمّد - درود خدا بر او و خاندانش - بنده و پیامبر اوست. او را فرستاد تا به فرمانش كفر و جهل را درهم كوبد و نام و یادش را به همه گوید. او هم امانت را پاس داشت و در ابلاغ رسالت بپا خاست و در حالی كه جامعه را به رشد و تعالی رساند ارتحال یافت و پرچم حق را فراراهمان افراشت. آری، هر كه از آن پیش تاخت خود را از دین خارج ساخت، و هر كه از آن واپس ماند در چاه هلاكت افتاد، و آن كه همراه او ماند به حق دست یافت. پرچمدار این نهضت، سنجیده سخن گوید و با تدبیر بپا خیزد و آنگاه كه‏ بپا خیزد، بسرعت پیش رود. پس آنگاه كه شمایان در پیشگاهش گردن می‏نهادید و مقامش را بزرگ می‏داشتید، مرگ او را درربود و به ملكوت صعود فرمود، و شما پس از او چندان كه خدا خواهد درنگ كنید تا كسی آید كه شما را گرد آورَد و پراكندگیتان را سامان بخشد. پس آن كه برای هدایتتان روی آورَد دست رد به سینه‏اش مگذارید و از آن كه از شما روی بر تابد ناامید نشوید، كه ای بسا اگر یك پایش لغزد پای دیگرش استوار مانَد و سرانجام قدرت هر دوان بازگردد و به كار افتد. بهوش باشید كه آل محمّد - درود خدا بر او و خاندانش - چون اختران آسمانند كه اگر ستاره‏ای ناپدید شود، ستاره‏ای دیگر سر زند، گویی نعمتهای الهی در باره شما به كمال رسیده و خدا آنچه را آرزو داشتید به شما نمایانده.

برای ِ زیستن دو قلب لازم است
قلبی که دوست بدارد، قلبی که دوست‌اش بدارند
قلبی که هدیه کند، قلبی که بپذیرد
قلبی که بگوید، قلبی که جواب بگوید
قلبی برای ِ من، قلبی برای ِ انسانی که من می‌خواهم
تا انسان را در کنار ِ خود حس کنم.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها