0

اخبار اصفهان - اسفند 90

 
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

ضریب امنیتی كشور با هر رای ارتقا می یابد
یک شنبه 7 اسفند 1390  2:03 AM

در این بیانیه كه نسخه ای از آن روز شنبه دراختیار ایرنا قرار گرفت، آمده است: اینك در آستانه انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی قرار داریم، وظیفه ای همگانی است كه ملت شریف ایران با حضور در انتخابات، در جهت تشكیل مجلسی توانمند، كارآمد و در خورشان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تلاش كند.

این بیانیه اضافه می كند: انتخابات قبل از اینكه تكلیف و وظیفه ای برای مردم باشد، به عنوان حق مسلمی است كه ایرانیان با بهره مندی از آن، تعلق خود را به ایران و سعادت آحاد ملت نشان می دهند.

در این بیانیه تاكید شده است: جامعه كار و تولید بیش از همه می داند كه ایجاد ثبات و امنیت چه نقش مهم و اساسی در توسعه اقتصادی و اجتماعی و به تبع آن در بهبود كیفیت معیشت مردم دارد.

همچنین در این بیانیه آمده است: حضور آگاهانه ما در انتخابات بالاترین نهاد قانونگذاری كشور، گامی اساسی در جهت بهبود وضعیت كشور در تمامی حوزه های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی است و این روشی می باشد كه تمامی كشورهای توسعه یافته برای حركت در مسیر توسعه انتخاب كرده اند.

كانون انجمنهای صنفی كارفرمایان و خانه صنعت و معدن استان اصفهان در این بیانیه به نمایندگی از كلیه كارفرمایان استان، از مردم همیشه در صحنه و انقلابی میهن اسلامی دعوت می كند تا با حضور گسترده در انتخابات، به انتخاب افراد متعهد، متدین و شجاع اقدام كنند.

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها