0

اخبار اصفهان - اسفند 90

salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

طاهری: همه تصمیمات کمیته فوتسال به نفع منصوری است
شنبه 6 اسفند 1390  3:00 PM

علی طاهری مدیرعامل باشگاهی گیتی پسند اصفهان در ارتباط با صحبتهای ترابیان رییس کمیته فوتسال پس از پیروزی تیم اصفهانی مقابل گیتی پسند به ایمنا گفت: من تصور می کنم آقای ترابیان به این خاطر عصبانی است که وقتی قصد داشت پشت تریبون سالن قرار بگیرد و با تماشاگران صحبت کند آنها اجازه صحبت را به وی ندادند.
من نمی دانم چرا تماشاگران این کار را انجام دادند ولی تصور می کنم تصمیمات اخیر کمیته فوتسال، فوتسال دوستان اصفهانی را به شدت ناراحت کرده است، تصمیماتی که همه به نفع تیم منصوری قرچک اتخاذ شده است.
شما نگاه کنید شب قبل از دیدار منصوری مقابل حفاری، تیم خوزستان را از داشتن تماشاگر محروم می کنند. درست پیش از دیدار تیمهای منصوری و فولاد ماهان جواد اصغری مقدم را از این دیدار محروم می کنند یا در فاصله چند روز مانده به بازی ما مقابل تیم منصوری قرچک احسان زحمتکش را تا آخر فصل محروم کردند.
از طرفی در حالی که همگان منتظر محرومیت سنگین برای منصوری و هوادارانش بودند ابتدا این تیم را دو جلسه محروم کردند و تازه شب بازی مقابل ارژن فارس نیز به یکباره این تیم را بخشیدند.
این اتفاقات که همگی به سود منصوری رقم خورده است مربوط به هفته های اخیر لیگ است و فوتسال دوستان اصفهانی از رخ دادن آنها ناراحت هستند.
طاهری اضافه می کند: از طرف دیگر میزبانی رقابت فوتسال و همه موارد مربوط به آن در حوزه اختیارات هیات فوتبال است و ربطی به باشگاه گیتی پسند ندارد.
مدیرعامل گیتی پسند در ارتباط با توهین هواداران گیتی پسند هم گفت: من واقعاً نمی دانم آیا آقای ترابیان تاکنون بازیهایی که در قرچک برگزار می شود را دیده است. آنجا هر چه دلشان می خواهد به تیم میهمان می گویند و این موضوع را می توانید از ۱۲ تیم دیگر لیگ برتری هم سوال کنید. سال گذشته و امسال با ما کاری کردند که از ترس جانمان خدا را شکر می کردیم بازی را باختیم و به اصفهان بازگشتیم.
آنگاه روز جمعه هواداران قرچکی به مردم اصفهان توهین می کنند آقای ترابیان انتظار دارد، هواداران اصفهانی بنشینند و نظاره گر توهین آنها باشند. به هر حال آنها هم احساسی می شوند، از کوره در می روند و دیگر کاری از دست کسی برای آرام کردن آنها بر نمی آید. داوران این مسابقه ۱۲ بار اشتباه کرده اند و ما فیلم این اشتباهات را به زودی به فدارسیون ارسال می کنیم. حتی داور و ناظر داوری نمی دانستند وقتی شمسایی اخراج شد تیم ما باید ۵ نفره بازی کند یا ۴ نفره و این برای فوتسال ایران تاسف بار است.
وی در مورد نحوه خوشحالی شمس مدیر سازمان فوتسال گیتی پسند هم گفت: این موضوع به ارتباط آقای شمس با مدیران و مربیان منصوری باز می گشت و او به همین خاطر از خود بی خود شد.
طاهری همچنان به اشاره به این صحبت ترابیان که گفته است« گیتی پسند حتی در صورت قهرمانی هم نمی تواند آسیایی شود» بیان داشت: تیمی که قهرمان لیگ شود آسیایی می شود و منظور آقای ترابیان برای من مبهم است. اولاً که ما هنوز قهرمان نشده ایم ولی اگر حقمان بود و به لطف خدا به آن رسیدیم مطمئناً آسیایی هم خواهیم شد.
آقای ترابیان بهتر است فراموش نکند که اصفهان میزبان اولین دوره جام باشگاههای آسیا بود که به صورت آزمایشی برگزار می شد و از همان جا بود که مسوولین کنفدراسیون فوتبال آسیا رای به برگزاری دائم این مسابقات به لطف میزبانی خوب اصفهان دادند.
مدیرعامل گیتی پسند در مورد شانس قهرمانی تیم گیتی پسند نیز اظهار داشت: قهرمانی لیگ در اختیار خود ماست بایستی دو بازی پیش رو را با اقتدار ببریم و قهرمانی را به اصفهان بیاوریم. من مطمئن هستم فولاد ماهان با مدیریت مدیر توانمندی چون آقای ساکت در هفته پایانی بازی قدرتمندانه ای در مقابل منصوری به انجام خواهند رساند و منصوری نمی تواند با کسب هر سه امتیاز اصفهان را ترک کند.
طاهری در پایان به نتایج دیگر تیمهای باشگاه گیتی پسند اشاره کرده و به ایمنا گفت: متاسفانه در والیبال با اعتماد به کارخانه جواب مثبتی نگرفتیم اما در رشته فوتبال(دسته دوم) هنوز شانس صعود داریم و اختلاف ما با تیم دوم جدول ۵ امتیاز است.

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها