کمیته حمل و نقل ستاد تسهیلات سفر شهرداری اصفهان از ۲۵ اسفند ماه سال جاری تا ۱۵ فروردین ماه سال آینده به شهروندان و مسافران نوروزی به صورت شبانه روزی خدمت رسانی می کند.
به گزارش ایمنا، مدیر کمیته حمل و نقل ستاد تسهیلات سفر شهرداری اصفهان با اشاره به اقدامات این کمیته در معاونت حمل و نقل و ترافیک گفت: در واپسين روزهاي سال جاري و در آستانه سال جديد ضمن بهسازي معابر شهري، نسبت به تجهيز امكانات و ساماندهي تجهيزات ترافيكي در بزرگراه ها و شريانهاي شهر اقدام خواهد شد.
علیرضا صلواتی با تأكيد بر اين كه مديريت شهري در حوزه حمل و نقل و ترافيك با حداكثر بهرهگيري از ظرفيتهاي اجرايي و بهرهمندي از تجهيزات سختافزاري و نرمافزاري به استقبال بهار ميرود، اظهار كرد: به اين منظور علاوه بر امكانات ستادي در سازمان پایانه ها ومسافربری ،تاکسیرانی و اتوبوسرانی، تواناييهاي موجود در معاونتهاي ترافيك مناطق ۱۴ گانه نيز به كار گرفته خواهد شد.
وی محور اقدامات اين معاونت را خدمات رساني هر چه بهتر و بيشتر ناوگان حمل و نقل عمومي عنوان و تصريح كرد: به اين منظور کیوسک های اطلاع رسانی در چهار پایانه مسافربری نصب می شود همچنین بسته های اطلاع رسانی در بین مسافران توزیع می شود.
وي از تقويت خطوط شبانه اتوبوسراني كه به صورت شبانهروزي در محورهاي اصلي سرويس ميدهند، خبر داد و اضافه كرد: نسبت به تقويت خطوط موجود به مقصد مراكز خريد و مجتمعهاي تجاري و جابهجايي مسافران در اين مسيرها و نقاط اصلی اسکان مسافران تا ساعت ۱۰ شب نيز اقدام لازم از ۱۵ اسفندماه تا نیمه اول فرودین ماه سال آینده به عمل خواهد آمد همچنین راهنمای خطوط اتوبوسرانی در نقشه شهر اصفهان جهت تسهیل در عبور و مرور درج می شود.
مدیر کمیته حمل و نقل ستاد تسهیلات سفر شهرداری اصفهان از راه اندازی خط اتوبوسرانی در محل های اسکان مسافران خبرداد و تصریح کرد: ساعات كار تاكسيهاي خطي و گردشي و تمركز فعاليت آنها در محلهاي تجمع مسافر از جمله محدوده مراكز تجاري، افزایش می یابد همچنین در اين مدت گشتهاي بازرسي تاكسيراني از نخستين ساعات صبح تا واپسين ساعات شب بر فعاليت تاكسيها نظارت كرده و از جمله رعايت دقيق دريافت نرخ كرايههاي مصوب از سوي رانندگان تاكسي را كنترل خواهند كرد.
وی اضافه کرد: برخی از مراکز معاینه فنی خودرو به صورت ۲۴ ساعته از ۲۵ اسفندماه سال جاری سرویس دهی خواهند کرد.
صلواتی از برنامه های ترافیکی این کمیته در آستانه سال جدید سخن به میان آورد و اذعان داشت:با هماهنگی های صورت گرفته با پلیس راهور طرح زوج وفرد در ایام نوروز اجرا نمی شود همچنین در روز های پایانی سال و با توجه با ازدحام تردد خودرو در هسته مرکزی شهر به خصوص خیابان های چهارباغ ،سپاه و حافظ محدودیت ها به صورت مقطعی بیشتر خواهد شد.
وی ساماندهی زمانبندی چراغ های راهنمایی و رانندگی و خط کشی مجدد خیابان های اصلی شهر را از دیگر اقدامات کمیته حمل و نقل ستاد تسهیلات سفر شهرداری در روزهای پایانی سال در حوزه ترافیک برشمرد و گفت:تابلوهای اطلاع رسانی در هسته مرکزی شهر نصب می شود .
مدیرکمیته حمل و نقل ستاد تسهیلات سفر شهرداری در پايان از شناسايي گرههاي ترافيكي در سطح شهر و همكاري با پليس راهور جهت رفع اين گرهها خبر داد و خاطرنشان كرد: به اين منظور نقاط تجمع مسافر و مراكز جذب سفر در سطح مناطق شناسايي شده و هماهنگي لازم به عمل آمده است.
وی با اشاره به فعالیت پارکینگ های شهر به صورت شبانه روزی ادامه داد:امسال در نقشه های اطلاع رسانی محل پارکینگ ها مشخص می شود این در حالی است که امسال با بهره برداری از پارکینگ های کرمانی،شیخ بهایی ،چهارراه هفتم محرم و بازار افتخار ۸۰۰ پارک خودرو به ظرفیت پارکینگ های شهر افزوده شده است